Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για τα νέα μέτρα: “Να σταματήσουμε την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων”

Συντάκτης Νewsroom 22 Αυγούστου, 2012 18:21

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Έβρου για τα νέα μέτρα: “Να σταματήσουμε την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων”

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η τρικομματική Κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ– προκειμένου να «υπηρετήσει»  το μνημόνιο και να  «ικανοποιήσει» τις απαιτήσεις της τροϊκας- είναι τουλάχιστον  «αποκρουστικά» και προκαλούν δέος και αγανάκτηση. Αφενός μεν βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές υποσχέσεις  από τα κόμματα της συγκυβέρνησης που  κοροϊδευαν και παραπλανούσαν τον έλληνα πολίτη και αφ ετέρου συνεχίζουν  – με πολύ μεγαλύτερη ένταση – την συνταγή της τροϊκας και των μνημονίων που έχουν οδηγήσει τη χώρα μας  και τους πολίτες στο χείλος της καταστροφής.


Είναι πλέον ολοφάνερο – με βάση την συνολική αποδόμηση της χώρας  τα τελευταία δυόμισι χρόνια – ότι η πολιτική που εφαρμόζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την δημοσιονομική εξυγίανση και την αποφυγή της κατάρρευσης της χώρας. Αντίθετα , πρόκειται για μια πολιτική που συνειδητά επιβάλλει η τροϊκα και εφαρμόζει η κυβέρνηση της εσωτερικής  τροϊκας που

-συνθλίβει μεθοδικά όλες τις εθνικές δομές

-εξαφανίζει το κοινωνικό κράτος

-φτωχαίνει και εξαθλιώνει τα ελληνικά νοικοκυριά

-εκποιεί τη χώρα  και επιτρέπει το πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας

-δημιουργεί ένα αυταρχικό και  συντηρητικό κράτος

Ολος ο ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον ότι και αυτό το μνημόνιο δεν πρόκειται να «βγεί», όπως και τα προηγούμενα και οδηγεί μαθηματικά μέσω νέων μνημονίων και νέων σκληρών  και αδιέξοδων μέτρων λιτότητας στην συνολική κατάρρευση και χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον λαό του Έβρου έστω και την ύστατη στιγμή  να αγωνισθεί για να αποτρέψει αυτήν την απειλούμενη καταστροφή της χώρας.

Καλεί τους πολίτες  να αγωνισθούν καθημερινά απαλλαγμένοι από τρομοκρατικά διλήμματα, ψεύτικες υποσχέσεις και νέους εκβιασμούς για να αλλάξει αυτή η πολιτική των μνημονίων στην χώρα μας που πιστά εφαρμόζουν η συγκυβέρνηση  της  Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Να αγωνισθεί μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης για να ανατραπεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική της Ε.Ε. που υλοποιείται από την κ. Μέρκελ και που οδηγεί την χώρα μας στην καταστροφή αλλά και την Ευρωζώνη σε διάλυση.

Να αγωνιστεί για μια Ελλάδα υπερήφανη και αξιοπρεπή, ισότιμο μέλος των Ευρωπαϊκών Κρατών – Για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης της, πρόνοιας και της διεύρυνσης των αγαθών στους λαούς της.

 


Συντάκτης Νewsroom 22 Αυγούστου, 2012 18:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV