Ανάδειξη των προβλημάτων του Έβρου στο Κοινοβούλιο από τον Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Μ. Ουζουνίδη

Συντάκτης Νewsroom 3 Αυγούστου, 2012 15:37

Ανάδειξη των προβλημάτων του Έβρου στο Κοινοβούλιο από τον Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Μ. Ουζουνίδη

 

Ο Βουλευτής Έβρου των ”Ανεξάρτητων Ελλήνων” κ. Μ. Ουζουνίδης στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δραστηριότητάς του κατέθεσε δύο ερωτήσεις οι οποίες αναφέρονται σε προβλήματα των πολιτών του Έβρου.
Συγκεκριμένα με τις ερωτήσεις του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων θέτει το θέμα της κάκιστης ποιότητας του τηλεοπτικού σήματος των κρατικών καναλιών στο ακριτικό Βόρειο τμήμα του Νομού Έβρου, καθώς και το πρόβλημα της τραγικής κατάστασης του οδικού δικτύου του νομού.
Συγχρόνως στο πλαίσιο της διαβούλευσης και συνεργασίας του με εκπροσώπους των τοπικών θεσμικών οργάνων ο βουλευτής συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο  Λαμπάκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό πνεύμα συνεργασίας και ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της πόλης, την αξιοποίηση των αποθηκών του Ο.Σ.Ε , της προοπτικής αγοράς του σφαγείου των Φερών από το Δήμο στην  επαναπροκήρυξη που θα γίνει το Σεπτέμβριο, της αξιοποίησης των δυνατοτήτων του λιμανιού και της σύνδεσής του με τη σιδηροδρομική γραμμή.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από το Δήμαρχο στην αναγκαιότητα ίδρυσης ναυτικής εταιρίας από το Δήμο για την αγορά πλοίου, που θα καλύπτει τις ανάγκες σύνδεσης της πόλης με τη Σαμοθράκη και τη Λήμνο. Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ενώ υπάρχει εξασφαλισμένη πίστωση για την αγορά πλοίου υπάρχει ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης από το Υπουργείο Εσωτερικών και ζήτησε την παρέμβαση του βουλευτή σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο.
Τέλος ο βουλευτής έθεσε το θέμα των προβλημάτων συνταγογράφησης που εμφανίζονται στους οικισμούς της Αισύμης και του Άβαντα και ο Δήμαρχος ανέφερε ότι με παρέμβασή του ο Δήμος θα δώσει άμεση λύση, αναλαμβάνοντας την αναγκαία δαπάνη.

 



Συντάκτης Νewsroom 3 Αυγούστου, 2012 15:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV