Έγκλημα στην Ορεστιάδα: Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν 31χρονο για 400 ευρώ

Συντάκτης Νewsroom 2 Σεπτεμβρίου, 2011 12:38

Έγκλημα στην Ορεστιάδα: Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν 31χρονο για 400 ευρώ

Το κατσαβίδι που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Το κατσαβίδι που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε αναίσθητος, σε συνοικιακή οδό της Ορεστιάδας, 31χρονος ημεδαπός με πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα του.


Για τη σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι δύο ημεδαποί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, κατά την είσοδό τους από Βουλγαρία, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου και να συλληφθούν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι πρωινές ώρες χθες οι συλληφθέντες, με χρήση κατσαβιδιού, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο  καταστήματα στην Ορεστιάδα. Στη συνέχεια, ακολούθησαν 31χρονο ημεδαπό προκειμένου να του αφαιρέσουν το τσαντάκι που είχε μαζί του.

Έξω από την οικία του οι δυο δράστες του επιτεθήκαν, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να του προκαλέσει, με το κατσαβίδι, πολλαπλά χτυπήματα. Δράστες, αφού αφαίρεσαν το τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 Ευρώ, τράπηκαν σε φυγή, ενώ απέρριψαν σε παρακείμενο χώρο το κατσαβίδι. Ακολούθως μετέβησαν στη Βουλγαρία, όπου ανάλωσαν σε διάφορα καταστήματα το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.

Μετά από σχετικές αναζητήσεις των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το τσαντάκι και το κατσαβίδι.

Ο 31χρονος παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Το τσαντάκι του θύματος

Το τσαντάκι του θύματος


Συντάκτης Νewsroom 2 Σεπτεμβρίου, 2011 12:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV