Άρδας ’12 by Ράδιο Έβρος..

Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουλίου, 2012 15:46

Άρδας ’12 by Ράδιο Έβρος..

Τα τελευταία χρόνια φάνηκε πως Άρδας χωρίς την ”ζωηρή” παρουσία του Ράδιο Έβρος δεν γίνεται!

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, το Ράδιο Έβρος και το radioevros.gr,στηρίζει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της περιοχής που αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα Φεστιβάλ της χώρας μας, προσελκύοντας χρόνια τώρα χιλιάδες επισκέπτες και αμέτρητους καλλιτέχνες στο μοναδικό φυσικό δάσος του ποταμού Άρδα.


Το Φεστιβάλ του Άρδα λοιπόν κλείνει τα 18 του χρόνια και μας περιμένει και φέτος από τις 25 ως τις 29 Ιουλίου να το γιορτάσουμε παρέα με τους Γιάννη Χαρούλη, Θανάση Παπακωνσταντίνου και Ματούλα Ζαμάνη, Παύλο Παυλίδη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ΡόδεςUnited, Κωνσταντίνα και Χρήστο Μόραλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπη Στόκα, Θάνο Μικρούτσικο και Γιάννη Κούτρα, Ελένη Βιτάλη, Λεωνίδα Μπαλάφα, Locomondo και πολλά ακόμη ονόματα που θα δώσουν την σφραγίδα τους στο απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού! Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι ξεχωριστές παράλληλες δράσεις που θα γεμίζουν τις μέρες του θεσμού. Εκεί θα συναντήσεται και φέτος το Ράδιο Έβρος…

Από την Τετάρτη 25 Ιουλίου, μέχρι και την λήξη του Φεστιβάλ, θα στήσουμε δίπλα στο ποτάμι με την ομάδα του Ράδιο Έβρος, το εξωτερικό μας στούντιο. Κάθε απόγευμα στις 6 ακριβώς, ο Τάσος Μπιμπισίδης θα μεταφέρει ολοζώντανα το κλίμα και τον παλμό της Συνάντησης Νέων, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα συζητήσουμε αποκλειστικά με πολλούς από τους καλλιτέχνες που θα περάσουν από την σκηνή του Άρδα και όλους όσους θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

Φέτος μάλιστα, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά και μέσω Live Streaming από το radioevros.gr αλλά και από το Tralala.gr, που σε συνεργασία με το Ράδιο Έβρος και τον Τάσο Μπιμπισίδη, θα μεταδίδει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συμβαίνουν.

Ραντεβού λοιπόν από τις 25 ως τις 29 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα ακριβώς, για να ζήσουμε παρέα ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά party του καλοκαιριού…

 

ΥΓ. Ο Τάσος Μπιμπισίδης θα είναι στο αέρα του Ράδιο Έβρος από την Πέμπτη 19 Ιουλίου και κάθε απόγευμα μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ του Άρδα, στις 6 το απόγευμα.

 


Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουλίου, 2012 15:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV