Η Νομαρχια Έβρου στην έκθεση Ειδικών Μορφών Τουρισμού ‘ACTIVE TRIP’ στην Πάτρα

Συντάκτης Νewsroom 2 Μαρτίου, 2010 19:18

Στην  Πανελλήνια έκθεση Ειδικών Μορφών Τουρισμού ‘ACTIVE TRIP’, που πραγματοποιήθηκε  στην Πάτρα από 26-28 Φεβρουαρίου,   υπό την αιγίδα και θεσμική χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού – ΕΟΤ, συμμετείχε για πρώτη φορά το Νομαρχιακό Διαμέρισμα  Έβρου.

Το καλαίσθητο περίπτερο της Νομαρχίας Έβρου, στο οποίο  φιλοξενήθηκε και το δίκτυο AGRINET, το δίκτυο Αγροτουριστικών επιχειρήσεων Θράκης, προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών για όλο το 3ήμερο, ενώ το επισκέφθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Πουσσαίος.


Η ‘ACTIVE TRIP’, πρόκειται για μια εξειδικευμένη τουριστική έκθεση, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα. Περισσότεροι από 50 εκθέτες από όλη την χώρα έδωσαν το παρόν τους στην Αχαϊκή πρωτεύουσα όπου παρουσίασαν ποικίλες δραστηριότητες όπως οικοτουρισμός, ιστιοπλοΐα, ορειβασία, πεζοπορία, αγροτουρισμός, πεζοπορία, ποδηλασία, θερμαλισμός κ.α.

Η ‘ACTIVE TRIP’ έχει ήδη καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς, προωθώντας και προβάλλοντας την ελληνική περιφέρεια και τις δυνατότητες των εναλλακτικών και νέων μορφών τουρισμού. Αξίζει να αναφερθεί  ότι οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού αποτελούν για τον Νομό Έβρου μια γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά συμβάλλοντας ιδιαίτερα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, δεδομένου ότι απευθύνονται σε τουρίστες που ταξιδεύουν όλο το χρόνο.


Συντάκτης Νewsroom 2 Μαρτίου, 2010 19:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV