Πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου 19/10/2015

Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 19 Οκτωβρίου, 2015 09:37

Πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου 19/10/2015

Διαβάστε παρακάτω πώς διαμορφώνονται σήμερα, 19 Οκτωβρίου, τα πρωτοσέλιδα των κυριότερων πολιτικών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πακέτο 2 με πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας»


news paper name

Η εφημερίδα γράφει ότι: «οι δανειολήπτες που έως τις 15 Δεκεμβρίου θα έχουν αφήσει δάνειο απλήρωτο για πάνω από 30 μέρες θα πρέπει να το ρυθμίσουν με την τράπεζα σε διάστημα ενός μηνός, αλλιώς μπορεί να δουν το σπίτι τους να βγαίνει στο σφυρί!».

ΤΑ ΝΕΑ: «Διαβολοβδομάδα στα φορολογικά»

news paper name

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «από σήμερα όσοι έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές θα διαπιστώσουν αύξηση του επιτοκίου και των δόσεών τους ενώ ως την Πέμπτη θα έχουν αναρτηθεί τα ραβασάκια για τον ΕΝΦΙΑ»

ΕΘΝΟΣ: «Παρακράτηση εισφορών από τον τζίρο!»

news paper name

Η εφημερίδα σημειώνει: «νέο μηχανισμό είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών, το τελικό ύψος των οποίων θα συνδεθεί με το εισόδημα, εξετάζει το υπουργείο Εργασίας για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους. Στο τραπέζι και ειδική εισφορά για μισθωτούς με μηνιαίες αποδοχές άνω των 2.000 ευρώ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Στη μέγκενη «ρετιρέ» και επαγγελματίες»

news paper name

Η εφημερίδα γράφει ότι: «βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη διάσωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης θα πρέπει να βάλουν μισθωτοί και αυτοαπασχολούμενοι, αφού η κυβέρνηση σχεδιάζει την επιβολή εισφοράς υπέρ του ασφαλιστικού συστήματος».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Οι πίνακες με τις νέες μειωμένες συντάξεις»

news paper name

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τι θα ισχύσει με το νέο τρόπο υπολογισμού των αποδοχών. Ποιες θα είναι οι μειώσεις για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους που αποχωρούν. «Ψαλίδι» στις καταβαλλόμενες συντάξεις άνω των 700 ευρώ. Κόλπο για έξτρα μειώσεις μέσω «επανυπολογισμού» ».

ΕΣΤΙΑ: «Γαλλικό κλειδί για την αξιολόγηση»

news paper name

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, η Γαλλία αποφάσισε να διαδραματίσει για πρώτη φορά ενεργό ρόλο στην διαχείριση της ελληνικής κρίσεως, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων από το Βερολίνο, που την ασκούσε σχεδόν ανενόχλητη την τελευταία πενταετία».

KONTRA NEWS: «Κλείνουν τα μεγάλα κανάλια»

news paper name

Η εφημερίδα γράφει ότι «φαίνεται πώς έφτασε το τέλος των μεγάλων καναλιών, που εδώ και 25 χρόνια ποδηγετούν την πολιτική ζωή του τόπου και φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την τραγωδία που ζει σήμερα ο λαός και η χώρα».


Συντάκτης Ισιδώρα Τριανταφυλλίδου 19 Οκτωβρίου, 2015 09:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV