Εκσυγχρονίζονται υπηρεσίες του Νοσοκομείο Διδυμοτείχου – Και ψηφιακά πλέον τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Ιουλίου, 2023 11:43

Εκσυγχρονίζονται υπηρεσίες του Νοσοκομείο Διδυμοτείχου – Και ψηφιακά πλέον τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με τα Ψηφιακά Αποθετήρια της ΗΔΙΚΑ όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Νοσοκομείου

Πλέον με αυτήν την αλλαγή οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν, να αποθηκεύσουν και τέλος να εκτυπώσουν τα αποτελέσματα των Εργαστηριακών του εξετάσεων ή των τέκνων τους, καθώς επίσης και Βεβαιώσεις Νοσηλειών ή Εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο νοσοκομείο μέσω του https://myhealth.gov.gr/ της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης.

Επιπρόσθετα ο κάθε πολίτης λαμβάνει τα αποτελέσματά του χωρίς να είναι απαραίτητη η προσέλευσή του στο Νοσοκομείο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου:

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει τα εξής:

    Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες ενέργειες από τις συνεργαζόμενες εταιρείες για τη διασύνδεση του Νοσοκομείου με τα Ψηφιακά Αποθετήρια της ΗΔΙΚΑ, όπως προβλέπεται στην κείμενη νομοθεσία.        

    Οπότε στο εξής ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί, να αποθηκεύσει και τέλος να εκτυπώσει τα αποτελέσματα των Εργαστηριακών του εξετάσεων ή των τέκνων του, καθώς επίσης και Βεβαιώσεις Νοσηλειών ή Εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο νοσοκομείο μας μέσω του https://myhealth.gov.gr/ της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης.

    Με τη χρήση των προσωπικών διαπιστευτηρίων του taxisnet και απαραίτητη προϋπόθεση ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου να έχει προηγουμένως δηλωθεί στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ), ο κάθε πολίτης λαμβάνει τα αποτελέσματά του χωρίς να είναι απαραίτητη η προσέλευσή του στο Νοσοκομείο.

     Για τα ανωτέρω ενημερώνεται η  ιστοσελίδα του Νοσοκομείου μας, και μάλιστα αναλυτικά,  οπότε άπαντες  θα μπορούν να κάνουν χρήση της παραπάνω  νέας και μοντέρνας μεθόδου ενημέρωσης του πολίτη, που  αποτελεί μέρος της ψηφιακής λειτουργίας του Κράτους.

         Με τον διαρκή εκσυγχρονισμό του το Νοσοκομείο μας ενισχύεται και βελτιώνεται  έτι περαιτέρω διασφαλίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του πολίτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

         Επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω βελτιώσεις της λειτουργίας του Νοσοκομείου και των λοιπών δομών του προς όφελος του πολίτη.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Ιουλίου, 2023 11:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV