“Η Δύναμη της Πίστης”, Σαμοθράκη 2014

Συντάκτης Νewsroom 22 Αυγούστου, 2014 10:52

“Η Δύναμη της Πίστης”, Σαμοθράκη 2014

Αγαπητοί Φίλοι της Σαμοθράκης,

Μετά από θερμή παράκληση και ειλικρινή συγγνώμη του κεντρικού μας ομιλητή, λόγω έκτατων του πολύ σοβαρών υποχρεώσεών του, μας ζήτησε εάν μας είναι δυνατόν να γίνει μία αλλαγή στις ημερομηνίες. Μετά από μία σύσκεψη μας με τα υπέρ και κατά μίας αλλαγής ημερομηνίας, που αντικρούεται στη βασική φιλοσοφία μας να αλλάζουμε ημερομηνίες, αποφασίσαμε να κάνουμε μία εξαίρεση στον κανόνα μας, αναγνωρίζοντας την προσφορά του για το Νησί μας. Ζητάμε συγγνώμη και εμείς με τη σειρά μας από εσάς και σας υποσχόμαστε ένα αξέχαστο τριήμερο να σας χαιρετίσουμε με χαρά τον κάθε ένα από εσάς προσωπικά στο ωραιότερο Νησί, το Νησί της θετικής. Ενέργειας και το Νησί της Νίκης.
Το νέο πρόγραμμα διαμορφώνεται όπως παρακάτω:


Στις 3 Οκτωβρίου 2014, το τριήμερο ανοίγει με την επίδειξη μόδας – «Arsinoe’s Nymphs», στην οποία η διεθνούς φήμης εταιρεία με την επωνυμία AdT «Arsinoe de Thrace» θα παρουσιάσει φορέματα αποκλειστικά φτιαγμένα από μετάξι Θράκης, αφιερωμένα και εμπνευσμένα από την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας. Η παρουσίαση της επίδειξης θα γίνει από την κ. Βίκυ Μπαφατάκη, Γενική Γραμματέα διοργάνωσης διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca.

Στις 4 Οκτωβρίου 2014, το Οικονομικό Φόρουμ Θράκης θα φιλοξενήσει Στρογγυλό Τραπέζι συζήτησης με θέμα «Η πράξη είναι προτιμότερη από τη Θεωρία» αυστηρά και μόνο με προσκλήσεις όπου πολιτικοί, οικονομολόγοι, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες θα προχωρήσουν σε ένα δημοκρατικό διάλογο, με σκοπό τη συνειδητοποίηση της παρούσας κατάστασης και της γνώσης ότι μόνο μια ελίτ καινούργια γενιά θα φέρει πίσω την Ελλάδα σε παραγωγική πορεία. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης, αρθρογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή».

Στις 5 Οκτωβρίου 2014, βραβεύονται διεθνείς και εγχώριες προσωπικότητες για την αφοσίωση και το έργο τους σε μία μικρή τελετή, αυστηρά με προσκλήσεις. «Η Δύναμη της Πίστης», με χαρακτήρα καλλιτεχνικό, πολιτικό και πολιτισμικό, στρέφει την προσοχή στη Σαμοθράκη, καθώς καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα προσέλθουν στο νησί για την εν λόγω διοργάνωση, και δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς τόπους, πεζοπορικές διαδρομές ανάμεσα σε καταρράκτες και θαλάσσιες περιηγήσεις θα διεξάγονται όλο το τριήμερο, ώστε οι επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές αυτού του ιδιαίτερου τόπου.


Συντάκτης Νewsroom 22 Αυγούστου, 2014 10:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV