Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ορεστιάδας «Φιλόπτωχος Αδελφότης»

Συντάκτης Νewsroom 21 Ιανουαρίου, 2014 11:36

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ορεστιάδας «Φιλόπτωχος Αδελφότης»

  Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Συλλόγος Κυριών & Δεσποινίδων Ορεστιάδας «Φιλόπτωχος Αδελφότης»  σχετικά με την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ευχαριστώντας όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και όσους παρευρέθηκαν:

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κκ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ και παρουσία του Αρχιμανδρίτη κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ορεστιάδας «Φιλόπτωχος Αδελφότης».  Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 90 χρόνια από την ίδρυση της πόλης της Ν. Ορεστιάδας και οι υποστηρίχτριες του συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά τη κατάλληλα διακοσμημένη αίθουσα του Ξενοδοχείου ΒΙΕΝΝΗ.  Για μια ακόμη φορά, οι φίλες – μέλη του συλλόγου μας συντέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.


            Στη φετινή κοπή Βασιλόπιτας συνταιριάστηκε η Ομορφιά και η Νοσταλγία του παρελθόντος με τις Μοντέρνες απαιτήσεις της σύγχρονης μόδας, αφού το Κομμωτήριο ALL ABOUT HAIR ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ανέλαβε το στιλιστικό μέρος της εκδήλωσης τελείως αφιλοκερδώς.  Η παρουσία 12 κοριτσιών – μοντέλων δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα προβάλλοντας Χτενίσματα & Ρούχα των 9 δεκαετιών που πέρασαν. Η κομμωτηριακη εγκυκλοπαίδεια της Ευθυμουλας Ξανθοπουλου, το μακιγιάζ από το κατάστημα καλλυντικών BEAUTY της Σοφίας Τονιδου και Σωτηρίας Χονδρογλου, καθώς και τα ρούχα από το κατάστημα ΛΕΒΑΝΤΑ των Ευγενίας Ζαρίφη και Μαριάννας Τσακουριδου , και το κατάστημα La Coquette της Αθανασίας Πεχλιβανιδου, δημιούργησαν μια επιτυχημένη και πρωτότυπη συνέργια.  Επίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στα Αρτοζαχαροπλαστεία ΑΡΤΙΣΙΜΟ & Παράδοση του Χρόνη και Αλεξάνδρας Αλεξούδη για τη προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. 

            Σας ευχαριστούμε όλους που στηρίζετε το έργο του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ορεστιάδας «Φιλόπτωχος Αδελφότης» και του χρόνου με υγεία!


Συντάκτης Νewsroom 21 Ιανουαρίου, 2014 11:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV