Ανοικτή Επιστολή προς τα μέλη του απο το Επιμελητηρίο Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 3 Δεκεμβρίου, 2013 14:14

Ανοικτή Επιστολή προς τα μέλη του απο το  Επιμελητηρίο Έβρου

Ενόσω τα περισσότερα σπίτια, τα καταστήματα αλλά και οι καρδιές των ανθρώπων προετοιμάζονται για την γιορτή των Χριστουγέννων, ελπίζοντας σε μία αντιστροφή της υπάρχουσας κατάστασης η οποία θα φέρει και πάλι άνθηση και αισιοδοξία, υπάρχουν συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να καλύψουν ακόμη και τις ανάγκες τους σε βασικά αγαθά και τρόφιμα.
Το Επιμελητήριο Έβρου χαιρετίζει την προσπάθεια που καταβάλλει το Πολυκοινωνικό Κέντρο Δήμου Αλεξανδρούπολης για συγκέντρωση τροφίμων και βασικών αγαθών και προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ενεργά διαθέτοντας προϊόντα που θα κάνουν τις ημέρες των εορτών ευκολότερες για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ευάλωτη θέση.
Κοινοποιούμε αυτή την πρόσκληση διστακτικά, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τοπική επιχειρηματική κοινότητα. Διατηρούμε ακόμη, ωστόσο, το προνόμιο να παραμένουμε μία κοινωνία με γνήσιο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και τον φίλο επιχειρηματία που χρειάζεται τη στήριξή μας. Αυτό το κοινό αίσθημα επικαλούμαστε, και ζητούμε σήμερα από τα μέλη μας να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια στον βαθμό που τους επιτρέπουν οι δικές τους ανάγκες και υποχρεώσεις, διαθέτοντας προϊόντα της εμπορικής τους δραστηριότητας, ακόμη και με μικρή ημερομηνία λήξης, με σκοπό να διατεθούν στο πλησιέστερο σε εσάς Κοινωνικό Παντοπωλείο και να καταναλωθούν την περίοδο των εορτών.
Εάν επιθυμείτε να γίνετε κι εσείς κρίκος αυτής της αλυσίδας προσφοράς και αλληλεγγύης, καλέστε μας στο 2551035848, κα Μαριάννα Νάνου (εσωτ.21), ώστε να συντονίσουμε μαζί τις απαραίτητες ενέργειες.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
Χριστόδουλος Τοψίδης



Συντάκτης Νewsroom 3 Δεκεμβρίου, 2013 14:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV