Δήλωση του συνδυασμού Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω για το αποτέλεσμα των εκλογών

Συντάκτης Νewsroom 20 Μαΐου, 2014 17:30

Δήλωση του συνδυασμού Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω για το αποτέλεσμα των εκλογών

Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου στο Δήμο Ορεστιάδας είναι απογοητευτικά, με δεδομένο ότι η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος επέλεξε για άλλη μία φορά τις δυνάμεις της αδράνειας, της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης.

Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες από την Ορεστιάδα, το Τρίγωνο, τη Βύσσα και τον Κυπρίνο που επέλεξαν να ψηφίσουν το συνδυασμό μας «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω» και να υποστηρίξουν τον έντιμο αγώνα μας για τη διοίκηση του Δήμου χωρίς κομματικές, οικονομικές και κάθε άλλου είδους εξαρτήσεις. Σε όλους, όμως, τους δημότες δίνουμε την υπόσχεση ότι ο λόγος τους μέσω της παράταξης μας θα φτάνει στο δημοτικό συμβούλιο.


Η ιδρυτική μας διακήρυξη είναι η παρακαταθήκη μας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αυτοαναιρεθούμε υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα ενός εκ των δυο διεκδικητών στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Εμείς διψάμε για το νέο, και το νέο δεν μπορεί να οικοδομηθεί με τα φθαρμένα υλικά του χθες.

Από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης, μαζί με την Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Ορεστιάδας και τη Λαϊκή Συσπείρωση, ευχόμαστε τα επόμενα πέντε χρόνια τίποτα να μην είναι ίδιο με το χθες. Έχουμε προτάσεις και τις καταθέσαμε στους δημότες με το πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα για να γίνει ο Δήμος Ορεστιάδας ένας Τόπος Να Ζω.


Συντάκτης Νewsroom 20 Μαΐου, 2014 17:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV