Συλλήψεις δυο διακινητών με 9 άτομα σε Δράμα και Ροδόπη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Μαΐου, 2024 10:43

Συλλήψεις δυο διακινητών με 9 άτομα σε Δράμα και Ροδόπη

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (22-5-2024) σε περιοχές της Δράμας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το όποιο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Swiss Approval

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, συνελήφθη από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου ο δεύτερος διακινητής, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και Σαπών Ροδόπης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Μαΐου, 2024 10:43

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV