ΕΠΣ Έβρου :Π.Α.Ε. Ριζίων – Άρδας Καστανεών

Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2015 23:08

ΕΠΣ Έβρου :Π.Α.Ε. Ριζίων –  Άρδας Καστανεών

Γράφει ο Δημήτρης Μηλίκας:

    Το ντέρμπι με το οποία άνοιξε η αυλαία της  δεύτερης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου μεταξύ ΠΑΕ Ριζίων και Άρδα Καστανεών είχε σήμερα στα Ρίζια ιδιάζουσα σημασία λόγω φυσικά της γειτονίας των δύο χωριών! Οι γηπεδούχοι προερχόταν από κακό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας παιχνίδι (Άλεξ 3-0) και ήθελαν με ένα καλό αποτέλεσμα  στο ντέρμπι να ρεφάρουν τόσο σε βαθμούς όσο και ψυχολογικά.Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τη σεζόν με μια εκτός έδρας νίκη σε μια δύσκολη έδρα (Ορέστη 0-2) και το ίδιο ήθελαν να επαναλάβουν στο σημερινό παιχνίδι πράγμα που τελικά έγινε .Ο Άρδας είχε στο πρώτο ημίχρονο  του παιχνιδιού ελαφριά υπεροχή η οποία αποτυπώθηκε και στο σκορ με το 0-2 να γίνετε από δύο  κοντινές κεφαλιές  του Γενηκομσίου στο 22΄ και του Ντινούδη στο 45΄.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς πολλές ευκαιρίες  με την Π.Α.Ε. Ριζίων να μειώνει στα τελευταία 7 του αγώνα χωρίς να καταφέρνει να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι .Παράπονα άκουσε ο διαιτητής  της αναμέτρησης Σιδηρόπουλος κυρίως για την αποβολή του αρχηγού της Π.Α.Ε.Ριζίων Καστρινού στο 79΄λεπτό της αναμέτρησης χωρίς πρόβλημα για  τους βοηθούς  Καραίσκο και Γεωργακούδη κύλησε το παιχνίδι .


Λεπτό προς Λεπτό:
8΄Ωραία κομπίνα σε φάουλ έξω από την περιοχή του Άρδα ο Καστρινός σπάει αριστερά στον Νοβοκρεσενίδη που κάνει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπατιατίδη που αφύλακτος στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.

22΄GOAL!!! 0-1 Ο Καπετανίδης κάνει το κόρνερ από αριστερά αποκρούει ο Οσανλής με την μπάλα να επιστρέφει στον ίδιο που ξανά κάνει την σέντρα στην καρδιά της άμυνας της ΠΑΕ Ριζίων όπου σηκώνεται ψηλά  ο Γενηκομσίου και με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

27΄Ο Νοβοκρεσενίδης φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Άρδα αλλά το διαγώνιο δυνατό του σουτ  αποκρούει ο  ο Ντινούδης στην κλειστή γωνία.

35΄Ο Πετρόπουλος με μαγική ενέργεια ξεμαρκάρεται και μπαίνει στην περιοχή, κάνει και την πάσα στον Κασπαρίδη που δεν καταφέρνει να σκοράρει από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση αφού το σουτ του περνάει πάνω από τα δοκάρια του Οσανλή.

45΄GOAL!!! 0-2 Σέντρα του Παπαζήση από αριστερά ο Ντινούδης από κοντά κάνει το 0-2 με κεφαλιά.

50΄Ωραίο δυνατό σουτ του Σαλδή  έξω από την περιοχή περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ντινούδη.

66΄Εξαιρετική συνεργασία Χαρχάλη και Κασπαρίδη βγάζει το Ντινούδη στο τετ α τετ με τον Οσανλή περίπου στο ύψος του πέναλτι αλλά το δυνατό σουτ του (Ντινούδη) περνάει πάνω από το οριζόντιο  δοκάρι της εστίας της Π.Α.Ε. Ριζίων.

80΄Ο αρχηγός της ΠΑΕ Ριζίων  Καστρινός αποβάλλεται από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη , με δέκα παίκτες συνεχίζει η Π.Α.Ε. Ριζίων .Αρκετά  παράπονα από τους γηπεδούχους.

83΄GOAL!!! 1-2 Παρά το ότι αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο  η Π.Α.Ε. Ριζίων καταφέρνει να μειώσει το σκορ .Ο Καπουκράνης κάνει την εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση με την μπάλα να καταλήγει στον Μπατιατίδη που από κοντά κέρδιζει τις μάχες και μείωνει για τους γηπεδούχους.

Τελικό Σκορ : Π.Α.Ε. Ριζίων – Άρδας Καστανεών 1-2

Συνθέσεις:

Π.Α.Ε.Ριζίων (Καλπακίδης Παναγιώτης):Οσανλής, Τοκαλατσίδης, Βενετίδης, Τσουκάρης, Καπουκράνης, Μπατιατίδης, Τσομπανούδης(88΄Κωστογλούδης), Καστρινός, Σαλδής (57΄Τσακαλίδης), Νοβοκρεσενίδης(73΄Μουτάφης), Παγωνίδης

‘Αρδας Καστανεών (Χρηστούδης Χρήστος):Ντινούδης Σ, Νάκου, Παπαζήσης, Χαρισιάδης, Γουγουλιάς, Γενηκομσίου, Τζιαφερίδης (65΄Χαρχάλης), Πετρόπουλος(85΄Μυλωνάς), Κασπαρίδης (76΄Τζιρατούδης), Καπετανίδης, Ντινούδης Κ,


Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2015 23:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV