Στον τελικό των 800μ αγωνίζεται σήμερα ο Ορεστιαδίτης Γ. Ματζαρίδης

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 27 Φεβρουαρίου, 2022 14:42

Στον τελικό των 800μ αγωνίζεται σήμερα ο Ορεστιαδίτης Γ. Ματζαρίδης

Θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 στις 17:55

Στον τελικό των 800 μέτρων αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα ο αθλητής από την Ορεστιάδα Γιώργος Ματζαρίδης, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον ΣΕΓΑΣ.

Ο νεαρός δρομέας από τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Ορεστιάδας συνεχίζει την ανοδική πορεία του, παραμένοντας προσηλωμένος στο στόχο του. Ως φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ στην Κομοτηνή άλλωστε, παράλληλα με τις σπουδές του συνεχίζει να αγωνίζεται σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και να παραμένει διαρκώς “Πολυνίκης”. Το αθλητικό σωματείο από την Ορεστιάδα με εξειδίκευση στα αθλήματα στίβου, επιβεβαιώνει διαρκώς τον τίτλο του, αναδεικνύοντας νέους αθλητές με ταλέντο και νίκες. Ένα σημαντικό “φυτώριο” νέων αθλητών από την περιοχή του βορείου Έβρου, που διδάσκει ήθος και σεμνότητα, δουλεύοντας καθημερινά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Μιλάει αποκλειστικά με την καθημερινή δουλειά του και τις επιτυχίες του. Ενδεικτικό της στάσης του αυτής, πως ούτε ένα δελτίο τύπου, ούτε μια σχετική ανακοίνωση εξέδωσε για την πολύ σημαντική αυτή επιτυχία του αθλητή του Γιώργου Ματζαρίδη, να προκρίνεται και να αγωνίζεται σήμερα στον τελικό των 800 μ. σ’ αυτή την κορυφαία διοργάνωση. Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο αθλητής με μια λιτή αναφορά του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας:


Ο τελικός των 800μ. του πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2 σήμερα στις 17.55

Ο Γιώργος Ματζαρίδης με τον προπονητή (πατέρα του) Στέργιο Ματζαρίδη σε στιγμιότυπο από μία ακόμη πρόσφατη επιτυχία: 1η θέση στο Via Egnatia City Run 5km που έγινε στην Κομοτηνή το Δεκέμβριο.
  • Ακούστε παλιότερη συνέντευξή του Γιώργου Ματζαρίδη στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο: >>ΕΔΩ<<

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 27 Φεβρουαρίου, 2022 14:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV