Μπράβο Γιώργο! Πρωταθλητής Ελλάδας στα 800μ. ο Ματζαρίδης

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 27 Φεβρουαρίου, 2022 19:02
Swiss Approval

Μπράβο Γιώργο! Πρωταθλητής Ελλάδας στα 800μ. ο Ματζαρίδης

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε πριν λίγο ο αθλητής του ΠΟΛΥΝΙΚΗ Ορεστιάδας Γιώργος Ματζαρίδης. Τερμάτισε πρώτος στα 800 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο σε μια κούρσα που από την αρχή φάνηκε ότι ήταν δική του. Με μεγάλη απόσταση διαρκώς από τους επόμενους αθλητές, ο Γιώργος Ματζαρίδης κατάφερε μια σπουδαία νίκη με χρόνο 1:53:32. Σημαντική η επιτυχία του, αφού κατάφερε να “σπάσει” και την παραδοσιακή πρωτιά της 2ης κούρσας, διατηρώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στους 9 συναθλητές του και στους δύο τελικούς.

Η πρώτη δήλωση στο Ράδιο Έβρος

Απολαμβάνοντας τη νίκη του και με διάθεση χιούμορ, στην πρώτη δήλωση μετά τον τερματισμό του στο Ράδιο Έβρος ο Γιώργος Ματζαρίδης σχολιάζει ικανοποιημένος: “Για την ώρα βουίζει το κεφάλι μου“! Έτσι, πάντα να βουίζει από χαρές και νίκες το κεφάλι σου Γιώργο· θερμά συγχαρητήρια για τη νίκη. Η Ορεστιάδα σ’ ευχαριστεί για τη χαρά που της πρόσφερες.


Update (Δευτέρα 28.2.2022):

Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Ματζαρίδη την επόμενη μέρα στο Εβροσκόπιο

Η πρώτη αισιόδοξη «καλημέρα» της εβδομάδας από τον Γιώργο Ματζαρίδη – τον νέο Πρωταθλητή Ελλάδας στα 800 μ. – από τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Ορεστιάδας:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 27 Φεβρουαρίου, 2022 19:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV