Γιώργος Ματζαρίδης: Πρωταθλητής με χορηγό την οικογένειά του και τον “Πολυνίκη” Ορεστιάδας

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 27 Σεπτεμβρίου, 2021 12:27

Γιώργος Ματζαρίδης: Πρωταθλητής με χορηγό την οικογένειά του και τον “Πολυνίκη” Ορεστιάδας

Μία νέα σπουδαία νίκη – Πρώτη Θέση – κατάφερε χθες Κυριακή (26/9) στο 4o Olympic Day Run, στο μοναδικό Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου της χώρας ο οποίος διοργανώνεται με την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο πρωταθλητής από την Ορεστιάδα Γιώργος Ματζαρίδης του Αθλητικού Συλλόγου “Πολυνίκης” Ορεστιάδας.

Ικανοποιημένος από την πρώτη θέση αλλά όχι από την προσωπική του επίδοση, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ματζαρίδης σήμερα το πρωί στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο, λίγες ώρες μετά την πρωτιά του στο χθεσινό αγώνα 10 km που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη μεταξύ σπουδαίων αθλητών από όλη τη χώρα, και μία εβδομάδα μετά το ρεκόρ του της περασμένης Κυριακής στα 5 km του Run Greece Αλεξανδρούπολης. Ίδιον του χαρακτήρα του, η συνεχής επίτευξη των προσωπικών στόχων του, που έχει ως φυσικό αποτέλεσμα και την κατάκτηση χρυσών μεταλλίων, κάτι που δεν είναι “αυτοσκοπός”, όπως είπε. Στόχος του είναι η προσωπική ανέλιξη σε σωματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο, όπως προέκυψε από τη συζήτηση, δίνοντας ένα σημαντικό παράδειγμα νέου της περιοχής που ξεφεύγει από τα τετριμμένα.


Ο Γ. Ματζαρίδης στάθηκε και στον τρόπο που προπονείται, με τις δύσκολες πολλές φορές συνθήκες και τις μεγάλες ελλείψεις γενικά στα αθλήματα του Στίβου στην περιοχή, αλλά και στην απόλυτη στήριξη που του παρέχει ο Αθλητικός Σύλλογος “Πολυνίκης” Ορεστιάδας, στο φυτώριο των αθλητών του Συλλόγου, αλλά και στη βοήθεια που έχει από την οικογένειά του “που είναι και οι μοναδικοί… χορηγοί” όπως είπε.

Ο φέρελπις πρωταθλητής από τη Νέας Ορεστιάδας αποτελεί ήδη έναν πολύ καλό πρεσβευτή της περιοχής μας στο πανελλήνιο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει και έναν ιδανικό μεταφορέα το μηνύματος που θα ήθελε ενδεχομένως να μεταφέρει οποιοσδήποτε ιδιώτης χορηγός θα μπορούσε να στηρίξει σε αθλητικά είδη ή και χρηματικά την επιτυχημένη πορεία του.

Ο Γιώργος Ματζαρίδης σπουδάζει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ συνεχίζει να θέτει στόχους στους νέους αγώνες που έρχονται, με επόμενη διεκδίκηση μια καλή θέση στον Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνει στα Τρίκαλα στις 30 Οκτωβρίου, με τις ευχές όλων για “Χρυσές Επιτυχίες” να τον ακολουθούν.

Ακούστε αναλυτικά >> ΕΔΩ <<


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 27 Σεπτεμβρίου, 2021 12:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV