Σχολικά είδη για τους πληγέντες σε Έβρο και Λάρισα συγκεντρώνουν οι τελωνειακοί

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Νοεμβρίου, 2023 11:21

Σχολικά είδη για τους πληγέντες σε Έβρο και Λάρισα συγκεντρώνουν οι τελωνειακοί

Η 4η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της αποφάσισε τη συγκέντρωση υλικής βοήθειας για την ενίσχυση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης Λάρισας και του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας Έβρου.

«Σκοπός της πρωτοβουλίας μας είναι η συνδρομή στους συμπολίτες μας που επλήγησαν σοβαρά από τις πυρκαγιές του Αυγούστου και τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, στις ανωτέρω περιοχές.

Σε αυτά τα πλαίσια, αποφασίστηκε η συγκέντρωση χρηματικού ποσού από τους τελωνειακούς υπαλλήλους της Ένωσης για την αγορά εξοπλισμού που θα αποσταλεί στις ανωτέρω σχολικές μονάδες» αναφέρεται σε έγγραφο που υπογράφει ο πρόεδρος της 4ης Ένωσης Τελωνειακών Γιώργος Ναλμπάντης. «Καλούμε, επιπρόσθετα, όλους τους πολίτες να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθειά μας, η οποία φιλοδοξεί να καταστήσει την καθημερινότητα των μικρών μαθητών και των δασκάλων τους λίγο πιο εύκολη, ως μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης» προστίθεται στο ίδιο κάλεσμα.

Τοποθεσίες & είδη
Η βοήθεια συγκεντρώνεται στα τέσσερα Τελωνεία της Ένωσής μας, ήτοι στα Τελωνεία Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης & Κομοτηνής, αποκλειστικά με τη μορφή σχολικών ειδών, όπως (ενδεικτικά): γραφική ύλη (μαρκαδόροι πίνακα, εκτυπωτικό χαρτί Α4, κλασέρ/ντοσιέ κ.ά.), είδη καθαριότητας, μπάλες και λοιπός εξοπλισμός για τις αθλητικές δραστηριότητες (π.χ. δίχτυα για μπασκέτες ή τέρματα ποδοσφαίρου, κορίνες, στρώματα γυμναστικής κ.ά.)

Παρακαλούμε θερμά όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν, να προσκομίσουν οτιδήποτε από τα ανωτέρω είδη σε κάποιο από τα ανωτέρω Τελωνεία ως και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.


Πηγή: “Χρόνος”


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Νοεμβρίου, 2023 11:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV