Συνελήφθη ημεδαπός που λήστευε σπίτια στην Αλεξανδρούπολη – Αναζητείται ο συνεργός του

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Νοεμβρίου, 2023 11:17

Συνελήφθη ημεδαπός που λήστευε σπίτια στην Αλεξανδρούπολη – Αναζητείται ο συνεργός του

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στην πόλη της Αλεξανδρούπολης – Συνελήφθη ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πέντε περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων δύο τετελεσμένες και τρείς σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν την 14 και 15-11-2023 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη από τους ανωτέρω αστυνομικούς ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.  


Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο δράστης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του που αναζητείται, εισήλθε σε δύο οικίες αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και τιμαλφή κατά περίπτωση, ενώ σε τρείς ακόμα περιπτώσεις διέρρηξε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και επιχείρησε να διαρρήξει τρείς οικίες χωρίς να τα καταφέρει.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη διαρρηκτικά εργαλεία καθώς επίσης και μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Νοεμβρίου, 2023 11:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV