Παρολίγον τραγωδία στους δρόμους του Έβρου: Συνελήφθη διακινητής μετά από ανατροπή οχήματος – 4 τραυματίες

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Νοεμβρίου, 2023 10:41

Παρολίγον τραγωδία στους δρόμους του Έβρου: Συνελήφθη διακινητής μετά από ανατροπή οχήματος – 4 τραυματίες

Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (16-11-2023) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.


Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, αρχικά δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εντοπίστηκε να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ανατραπεί σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων διακινούμενων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Επιπλέον, μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ο οδηγός διακινητής τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 16-11-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.      

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Νοεμβρίου, 2023 10:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV