Μ. Γκουγκουσκίδου: Ναι στη δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Φεβρουαρίου, 2023 13:13

Μ. Γκουγκουσκίδου: Ναι στη δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου

Με παρέμβαση της τάσσεται ανοιχτά υπέρ της δημιουργίας Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” Μαρία Γκουγκουσκίδου, όπως γνωστοποίησε και σε χθεσινή της ανακοίνωση:

Ηχηρή παρέμβαση υπέρ της δημιουργίας Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου έκανε η κ. Γκουγκουσκίδου στο χθεσινό (21-2-2023) Δημοτικό Συμβούλιο.

Η επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” εκθείασε τους φορείς που βγήκαν μπροστά για να ανακοπεί η οικονομική απομόνωση της περιοχής και πρωτοστατούν στη δημιουργία ξεχωριστής Περιφερειακής Ενότητας.


Τόνισε ότι το αίτημα είναι δίκαιο και πληρούνται όλα τα κριτήρια ιστορικά, εθνικά, γεωγραφικά, πληθυσμιακά και ιδίως οικονομικά για να προχωρήσουμε στη διεκδίκηση.

Ξεκαθάρισε ότι η απόφαση της στήριξης δεν είναι μια προεκλογική επιλογή, αντίθετα στην παράταξη είναι σίγουροι ότι η δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου είναι το πιο σίγουρο εργαλείο για να επανέλθει σε αναπτυξιακή τροχιά η περιοχή.

Τέλος κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να προβληματιστούν και να απαντήσουν θετικά στο αίτημα της πλειοψηφίας των δημοτών για δημιουργία Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Έβρου.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 23 Φεβρουαρίου, 2023 13:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV