Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου παύει την Βρετοπούλου από την ευθύνη του τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Νοεμβρίου, 2018 15:00

Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου παύει την Βρετοπούλου από την ευθύνη του τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου ανακοίνωσε την παύση της Όλγας Βρετοπούλου από την ευθύνη του τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η ανακοίνωση της  ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου έρχεται μετά τα τελευταία γεγονότα των τελευταίων ημερών που αφορούν την Όλγα Βρετοπούλου. Αρχικά υπήρξε η ανακοίνωση της Όλγας Βρετοπούλου με την οποία γνωστοποίησε την αποχώρηση της από την παράταξη της δημοτικής αρχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης (δείτε ΕΔΩ) και στην συνέχεια η απάντηση της παράταξης Πόλη & Πολίτες που αποφάσισε την διαγραφή της κ. Βρετοπούλου από την παράταξη λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, γεγονός που σήμαινε και την αυτοδίκαιη έκπτωση της από το αξίωμα της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας και παράλληλα η ανακοίνωση της παράταξης Πόλη & Πολίτες κατηγορούσε την κυρία Βρετοπούλου για πολιτικό εκβιασμό (δείτε ΕΔΩ).

Σε αυτές τις ανακοινώσεις που αφορούν την Όλγα Βρετοπούλου έρχεται να προστεθεί και η σημερινή λιτή ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου με την οποία γίνεται γνωστό πως η κ. Βρετοπούλου παύει να έχει την ευθύνη του τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέχρι νεοτέρας.

Από σήμερα το μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου κ. Όλγα Βρετοπούλου παύει να έχει την ευθύνη του τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέχρι νεοτέρας.

O Πρόεδρος                                                                                Ο Γραμματέας

Πολυζώης Παρασκευόπουλος                                                       Ιωάννης Τζίμας


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Νοεμβρίου, 2018 15:00

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV