Παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνει ο Βαγγέλης Ρούφος

Συντάκτης Νewsroom Νοέμβριος 7, 2018 14:15

Παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνει ο Βαγγέλης Ρούφος

Την πρόθεση του να μπεί στον προεκλογικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Ρούφος που είχε διεκδικίσει την ψήφο των πολιτών στις βουλευτικές εκλογές του 2015 με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.Όπως τιτλοφορεί την ανακοίνωση του ο κ. Ρούφος κλείνει οριστικά ο κύκλος της κεντρικής πολιτικής σκηνής  ενώ αφήνει να ενοηθεί ότι η εμπλοκή του με τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχει να κάνει με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν θα διεκδικίσει τη θέση του δημάρχου ή του δημοτικού συμβούλου.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Βαγγέλη Ρούφου:

 «Κλείνει ένας κύκλος κι ανοίγει ένας νέος»

-Στο κλείσιμο ενός κύκλου και πριν το άνοιγμα ενός νέου, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω και να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συμπατριώτες μου και τις συμπατριώτισσες μου, που με στήριξαν με την ψήφο τους και πάνω απ΄όλα με την ηθική υποστήριξη τους στις βουλευτικές εκλογές του 2015 με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Ο κύκλος αυτός, της κεντρικής πολιτικής σκηνής κλείνει οριστικά με την ανακοίνωση μου.

-Ήταν μια μεγάλη εμπειρία με πρωτοφανή και έντονα συναισθήματα. Το μήνυμα μου σαφές και περισσότερο από ποτέ επίκαιρο, όταν δήλωνα ότι «πρέπει να βασιστούμε σε άξιους ανθρώπους, με αξίες και ικανότητες, με γνώση, παιδεία και αστείρευτα αποθέματα ιδεαλισμού. Με διάθεση προσφοράς και συμμετοχής για το κοινό καλό του τόπου μας». Μόνο έτσι θα κατορθώσουμε την ενεργοποίηση και την απελευθέρωση όλων των ζωντανών κοινωνικών, οικονομικών, παραγωγικών και πολιτιστικών δυνάμεων του Έβρου και της Αλεξανδρούπολης.

-Η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες εξελίξεις και ανακατατάξεις. Από την ίδρυση της είχε προνόμιο και πλεονέκτημα τη σπουδαία γεωγραφική θέση. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, θα πρέπει να είναι το σχέδιο μας και η απάντηση μας στις επερχόμενες γεωπολιτικές και γεωοικονομικές εξελίξεις και σε ένα διαρκώς διευρυνόμενο και πολυεπίπεδο διευρωπαϊκό δίκτυο συνδυασμένων μεταφορών.

-Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ, μια ιστορία που κρατάει τρεις αιώνες, από τα τέλη του 19ου ως την πρώτη εικοσαετία του 21ου αιώνα, μπορεί να ελπίζει σε ένα σημαντικό ρόλο στη νέα αρχιτεκτονική των σιδηροδρομικών δικτύων και μεταφορών.

-Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, αποτελεί για όλους μας μια τεράστια πρόκληση και ευκαιρία.

-Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, θα είναι ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, για την οποία δηλώνω ότι θα αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου.

-Είναι μια μεγάλη ευθύνη και προσπάθεια που θα κρίνει το μέλλον όχι μόνο του δήμου και της πόλης αλλά και ολόκληρου του Έβρου.

«Σ΄αυτό τον όμορφο και εξόχως ενδιαφέροντα αγώνα, θα είμαι, σήμερα και αύριο, παρών».

Βαγγέλης  Ρούφος


Συντάκτης Νewsroom Νοέμβριος 7, 2018 14:15
KAZA NALBA

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV