Λα.Συ.: Το φτωχότερο των τελευταίων 10ετιών το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα Δ. Ορεστιάδας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Νοεμβρίου, 2018 16:16

Λα.Συ.: Το φτωχότερο των τελευταίων 10ετιών το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα Δ. Ορεστιάδας

Με μια ανακοίνωση-σχόλιο για το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ορεστιάδας εξηγεί η Λαϊκή Συσπείρωση γιατί καταψηφίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ορεστιάδας για το 2019 από τον  εκπρόσωπό της Σταμάτη Γκατζίδη 

Η ανακοίνωση το χαρακτηρίζει ως “το φτωχότερο πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών” καθώς προβλέπει 428.729  ευρώ για νέα έργα. “Σε καμιά απολύτως περίπτωση  με τα χρήματα αυτά δεν μπορούν  να δοθούν λύσεις στα πολλά  και χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν  τους  κατοίκους  του Δήμου μας” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης καταψήφισε  το τεχνικό πρόγραμμα  για το 2019, που  έφερε για συζήτηση  η πλειοψηφία του Δήμου  στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  γιατί είναι  το φτωχότερο   τεχνικό πρόγραμμα των τελευταίων  δεκαετιών.  Προβλέπει  μόλις 428.729  ευρώ  για νέα έργα  και σε καμιά απολύτως περίπτωση  με τα χρήματα αυτά δεν μπορούν  να δοθούν λύσεις στα πολλά  και χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν  τους  κατοίκους  του Δήμου μας.

Το νέο τεχνικό πρόγραμμα  σκληρής λιτότητας ,   διαψεύδει όλους εκείνους που μιλούν για το τέλος των μνημονίων και την επιστροφή της χώρας μας στην κανονικότητα. Και στα νέα Τεχνικά προγράμματα η λιτότητα είναι εδώ και συνεχίζει να ματώνει τους εργαζόμενους.

Οι ευθύνες της πλειοψηφίας του Δήμου,   που προσπαθεί να ωραιοποιήσει μια σκληρή πραγματικότητα και να καλλιεργήσει τον εφησυχασμό στους εργαζόμενους,   είναι μεγάλες .

Οι εργαζόμενοι  και από το νέο τεχνικό πρόγραμμα,  που υπερψήφισε η πλειοψηφία του Δήμου,  πρέπει να βγάλουν  τα δικά τους πολιτικά συμπεράσματα. Καμιά επανάπαυση. Δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές,  που σαν καλοί λογιστές  υλοποιούν αδιαμαρτύρητα  πολιτικές σκληρής λιτότητας.  Να βάλουν μπροστά τους τις δικές τους ανάγκες, τα δικά τους προβλήματα και να διεκδικήσουν λύσεις  και  στις επόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές  εκλογές  να ενισχύσουν παντού τις δυνάμεις του αγώνα, να ενισχύσουν  σε Περιφέρειες και Δήμους τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Νοεμβρίου, 2018 16:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV