Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Τσάμογλου

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 6 Φεβρουαρίου, 2019 14:40

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Τσάμογλου

Δεκτή η παραίτηση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.Ποιός θα καταλάβει την έδρα του!

Με την ανεξαρτητοποίηση του Δημήτρη Τσάμογλου από την Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας “Είναι στο Χέρι μας” λόγω της συμμετοχής του στον συνδυασμό Δημοτική Επαναφορά, ξέσπασε μια συζήτηση για το εάν θα επιστρέψει ή όχι την έδρα στην παράταξη με την οποία εξελέγη.

Έτσι ο ίδιος στην συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας στη σχετική τοποθέτηση του, υποστήριξε ότι θα διατηρήσει την έδρα παρά την παραδοχή του ότι κάτι τέτοιο εγείρει ζήτημα πολιτικής ηθικής αφού ήταν ρητά “απαγορευτική” στην ιδρυτική διακήρυξη της Αυτόνομης Κίνησης η διατήρηση της έδρας ενός παραιτηθέντος συμβούλου. Αυτή του η απόφαση όπως είναι λογικό πυροδότησε την αντίδραση της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών η οποία πέρα από την τοποθέτηση του επικεφαλής της στη εν λόγω συνεδρίαση εξέδωσε και δελτίο τύπου στο οποίο καταδίκαζε την απόφαση του κ. Τσάμογλου χρησιμοποιώντας μάλιστα βαριούς χαρακτηρισμούς κατά του μέχρι πρότινος “συντρόφου” της.

Σήμερα γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του κ. Τσάμογλου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου “επιστρέφοντας” με αυτό τον τρόπο την έδρα στην παράταξη η οποία σε επικοινωνία που είχε το Ράδιο Έβρος με τον κ. Αγγελακούδη δεν θα καταληφθεί από τον επόμενο σύμβουλο που είναι ο κ. Μπαξεβανίδης Παναγιώτης αλλά από την μεθεπόμενη που είναι η κ. Τσομπανίδου Μαρία.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 6 Φεβρουαρίου, 2019 14:40

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV