“Δημοτική Επαναφορά” ο συνδυασμός του Χρήστου Καζαλτζή

Συντάκτης Νewsroom Ιανουάριος 7, 2019 17:06

“Δημοτική Επαναφορά” ο συνδυασμός του Χρήστου Καζαλτζή

Την ανακοίνωση του συνδυασμού “Δημοτική Επαναφορά” με τον οποίο θα διεκδικήσει τον δήμο Ορεστιάδας ανακοίνωσε σήμερα ο Χρήστος Καζαλτζής

Το όνομα , το έμβλημα ,την ιδρυτική διακήρυξη αλλά και τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσίασε σήμερα στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα ο Χρήστος Καζαλτζής.Στην τοποθέτηση του ο κ.Καζαλτζής γνωστοποίησε τις αρχές της παράταξης τονίζοντας συνεχώς ότι είναι ανοιχτή σε όλους όσους πιστεύουν στο μέλλον της Ορεστιάδας.Το έμβλημα της παράταξης έχει τον μυθικό Άτλαντα να κρατά στα χέρια του τον χάρτη του Δήμου Ορεστιάδας συμβολίζοντας τα μέλη της παράταξης αλλά και τους δημότες που θα “σηκώσουν το Δήμο ψηλά” ενώ επιλέχθηκε μία πανδαισία χρωμάτων να συμβολίζει την πολυχρωμία του συνδυασμού ο οποίος ,όπως τόνισε ο κ.Καζαλτζής, είναι πέρα και πάνω από κόμματα κάνοντας άνοιγμα σε όλο το “δημοκρατικό τόξο”.
Δημοτική Επαναφορά - Χρήστος ΚαζαλτζήςΣτη συνέχεια ο κ. Καζαλτζής ανέλυσε τους λόγους που ανέλαβε την πρωτοβουλία να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας χωρίς να απεμπολήσει τη πολιτική του σταδιοδρομία και απηύθυνε για άλλη μια φορά κάλεσμα “σε όποιον έχει κριτική και δημιουργική σκέψη και θέλει το καλό του Δήμου Ορεστιάδας να συμπορευτεί μαζί του” ενώ ανακοίνωσε και την ιστοσελίδα του συνδυασμού που θα “ανέβει” την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα μπορεί κανείς να βλέπει τις δράσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού.Ως άξονες προτεραιοτήτων του συνδυασμού ο κ. Καζαλτζής ανέφερε τα λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας, την λειτουργία και ίδρυση των κοινωνικών δομών του Δήμου αλλα και το όραμα για την μακροχρόνια εξέλιξη του.Ο κ. Καζαλτζής αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ορεστιάδας.Κλείνοντας ο κ. Καζαλτζής είπε χαρακτηριστικά “Δεν τρελαινόμαστε για πύρινους λόγους αλλά για παραγωγή έργου” και λίγο πριν ανακοινώσει τους υποψηφίους του συνδυασμού του δήλωσε περήφανος για την μέχρι τώρα πορεία τους στον τόπο.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού:

Κανταρίδης Άγγελος – Φοιτητής
Καφάς Κυριάκος – πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τριγώνου
Λεμονάκη Σαραντούλα – Οικιακά
Νισούδη Τριάδα – Νοσηλεύτρια
Πιτσιλίδου Ζουμπουλιά – Ιδιωτική Υπάλληλος
Ροδινός Αναστάσιος – Ιδιωτικός Υπάλληλος
Τζιορίδης Δημήτριος – Βιοτέχνης
Τσάμογλου Δημήτριος – Εκπαιδευτικός
Τσιφτσή Μαρία – Ελεύθερη Επαγγελματίας


Συντάκτης Νewsroom Ιανουάριος 7, 2019 17:06

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter