Αυλαία στον ΔΙΟΝΥΣΟ για την παράσταση “Σε δύσκολη θέση”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Απριλίου, 2017 21:19

Αυλαία στον ΔΙΟΝΥΣΟ για την παράσταση “Σε δύσκολη θέση”

Αυλαία με πολύ γέλιο και θερμό χειροκρότημα έριξε χτες στο ΔΙΟΝΥΣΟ η παράσταση “Σε δύσκολη θέση” της Νεανικής Σκηνής του θεατρικού Εργαστηρίου “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” για το κοινό της Ορεστιάδας.

Τι κοινό έχουν ένα νυσταγμένο ζευγάρι και ένας πολυλογάς καλεσμένος που τους έχει κάνει… αρμένικη βίζιτα, ένα τυχερό ζευγάρι που κέρδισαν το λαχείο αλλά ήταν άτυχοι επειδή το έδωσαν στην σπιτονοικοκυρά τους για τα χρωστούμενα νοίκια, ένας τραπεζίτης με πονοκέφαλο και μια πελάτισσα σε υστερία γιατί έχει άρρωστο άντρα με νευρική κρίση, μία χήρα που πρέπει να πει στην φίλη της ότι μόλις… χήρεψε, ένας παπάς με πονόδοντο και με μοναδικό για να τον γιατρέψει έναν γιατρό που τα έχει όλα… έκτος από δίπλωμα και εμπειρία; Είναι όλοι τους ήρωες του Τσέχοφ που βρίσκονται “Σε δύσκολη θέση”!


Αυλαία στον ΔΙΟΝΥΣΟ για την παράσταση "Σε δύσκολη θέση"

Οι ήρωες του Τσέχοφ και οι σπαρταριστές ιστορίες τους άφησαν την Ρωσία και για τρεις μέρες πήραν σάρκα και οστά στο θεατρικό σανίδι του θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Ορεστιάδα.

Ευφάνταστη σκηνοθεσία, υπέροχα σκηνικά και ταλαντούχοι ηθοποιοί συνέθεσαν μία εξαιρετική παράσταση. Οι έξι ηθοποιοί ενσάρκωσαν μοναδικά τους ήρωες του Τσέχοφ σε πέντε μονόπρακτες κωμωδίες οι οποίες εκτυλίχτηκαν διαδοχικά και χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό που παρακολούθησε την χθεσινή παράσταση το οποίο τους φιλοδώρησε με ένα θερμό συνεχόμενο χειροκρότημα κλείνοντας την αυλαία με τον πιο ωραίο τρόπο.

Αυλαία στον ΔΙΟΝΥΣΟ για την παράσταση "Σε δύσκολη θέση"

Η παράσταση “Σε δύσκολη θέση” αν και έριξε αυλαία για το κοινό θα συνεχιστεί για ακόμη δύο μέρες με προγραμματισμένες παραστάσεις για σχολεία.

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ όμως δεν σταματά! Για τους λάτρεις του θεάτρου το Σάββατο 8 Απριλίου ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ σε μια υπέροχη πρωτοβουλία παρουσιάζει την “Χαρτοπαίχτρα”, την θρυλική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά για δύο παραστάσεις, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τις υλικοτεχνικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας (λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ).
Την επόμενη, Κυριακή 9 Απριλίου η “Χαρτοπαίχτρα” θα βρεθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης για μία παράσταση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την στήριξη των ασθενών που χρειάζεται να κάνουν ακτινοθεραπεία εκτός Αλεξανδρούπολης (λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ). Μοναδική κωμωδία με μπόλικο γέλιο και παραστάσεις για καλό σκοπό. Μην τις χάσετε!

Παράλληλα ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ προετοιμάζεται σταδιακά και για την καλοκαιρινή του περιοδεία σε διάφορα μέρη του νομού με το έργο “Ράφτης Κυριών” του Ζώρζ Φεϋντώ.

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 6 Απριλίου, 2017 21:19

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV