Εργαστήρι: “Παιδί και Κοινωνικό Περιβάλλον” στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 6, 2017 18:07

Εργαστήρι: “Παιδί και Κοινωνικό Περιβάλλον” στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη συνάντηση του εργαστηρίου “Παιδί και Κοινωνικό Περιβάλλον” με θέμα «Φιλίες, θετικές και αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνική ανάπτυξη» στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.
Το εργαστήρι γίνεται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καφενείου του Σωματείου Φίλων του ΕΜΘ που θα διαρκέσουν έως τον Ιούνιο του 2017.
Εισηγητής είναι ο κ. Νίκος Μακρής, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχολογίας ΔΠΘ.

Στα συνολικά δέκα τρίωρα εργαστήρια, στα οποία θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον ρόλο της οικογένειας, του σχολείου, των συνομηλίκων στην κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη του παιδιού, μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν γονείς, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και όσοι ενδιαφέρονται για ζητήματα ανάπτυξης και προσαρμογής του παιδιού στο κοινωνικό του περιβάλλον.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται ημέρα Πέμπτη στον πολυχώρο του ΕΜΘ και η επόμενη συνάντησης θα είναι στις 27/04, 7:30 μ.μ.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 25 άτομα, με τήρηση σειράς προτεραιότητας. Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους θα έχουν συμμετάσχει σε τουλάχιστον επτά από τις προγραμματισμένες συναντήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν και μεμονωμένα κάποια συνάντηση.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Πληροφορίες στο τηλ. 25510 36663.

 

 

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 6, 2017 18:07

Συνεντεύξεις

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter