Η “Χαρτοπαίχτρα” στην Αλεξανδρούπολη για καλό σκοπό!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 4, 2017 10:18

Η “Χαρτοπαίχτρα” στην Αλεξανδρούπολη για καλό σκοπό!

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων Ν. Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”και η Κεντρική Σκηνή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ παρουσιάζουν την απολαυστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά “Χαρτοπαίχτρα”.

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Γενική είσοδος: 5€ (για παιδιά μέχρι 10 ετών η είσοδος είναι δωρεάν)

Επίσης στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου θα λειτουργεί την ίδια μέρα από τις 17:30 πασχαλινό bazaar χειροποίητων λαμπάδων, κατασκευές των μελών του Συλλόγου “ΣυνεχίΖΩ”.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των ασθενών που χρειάζεται να κάνουν ακτινοθεραπεία, εκτός Αλεξανδρούπολης, μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και λειτουργία του νέου Γραμμικού Επιταχυντή στο ΠΓΝΕ.

Υπόθεση:
Μια παθιασμένη χαρτοπαίχτρα, η Αλέκα, εξαιτίας του πάθους της, έχει δημιουργήσει πολλά χρέη και αντιμετωπίζει προβλήματα με την οικογένειά της αλλά και με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον οποίο θεωρεί μεγάλο γρουσούζη. Ο άντρας της για να την συνεφέρει και να της κόψει το ολέθριο πάθος της, φλερτάρει με την καλύτερη της φίλη και συμπαίκτρια της. Μετά από πολλές περιπέτειες, η χαρτοπαίχτρα δίνει τον μεγάλο “όρκο” να μην ξαναπιάσει τράπουλα στα χέρια της…

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά: Νίκος Πατούνας, Κοστούμια: Νίκος Πατούνας και η Ομάδα.
Διανομή, με σειρά εμφάνισης: κυρά-Μαριγώ: Αργυρώ Καρλιώτη, Λάκης: Αλέξανδρος Λιούμπας, Νίνα: Σοφία Διάκα, Ανδρέας: Άκης Τσονίδης, Αλέκα: Δέσποινα Μιχαηλίδη, κα Στρατηγού: Βάσια Ζάχρα, Λελέ: Ράνια Δελήμπαλτα, κα Μπάρντακα: Λίτσα Διάκα, Περμαθούλα: Μαρία Πετρίδου (α΄διανομή), Ειρήνη Δελημύτη (β΄διανομή), Γιαννάκης: Νίκος Πατούνας.

17796810_1276877345713366_5402406968144482276_n


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 4, 2017 10:18

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter