Το νέο βιβλίο του Γιάννη Σερβετά παρουσιάζεται στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 24 Φεβρουαρίου, 2011 10:30

Το νέο βιβλίο του Γιάννη Σερβετά παρουσιάζεται στην Αλεξανδρούπολη

Ο Γιάννης Σερβετάς προσκεκλημένος του βιβλιοπωλείου Βαταμίδη.


Παρουσίαση του “Προσωπικού Ημερολογίου Ανεκδοτολογίου 2011”
Προλογίζουν η Μάγδα Παπανικολάου και ο Βασίλης Δέλιος!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 στο Επιμελητήριο Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307 – 3ος όροφος) στις 19:30.

…Το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη και οι εκδόσεις Ιανός παρουσιάζουν στην Αλεξανδρούπολη το νέο ημερολόγιο του Γιάννη Σερβετά «Προσωπικό Ημερολόγιο Ανεκδοτολόγιο 2011». Θα προλογίσουν η Μάγδα Παπανικολάου και ο Βασίλης Δέλιος.

«Μέσα στις σελίδες του βιβλίου, και ενδεχομένως θα σας συντροφεύσουν όλον τον χρόνο, υπάρχουν καταγεγραμμένες ιστορίες ανθρώπων απ’ όλο τον πλανήτη. Τις έχω βρει µέσω διαδικτύου ή µου τις έχουν παραχωρήσει φίλοι αναγνώστες. Φυσικά, υπάρχουν πολλά ανέκδοτα που τα έμαθα πίνοντας µε φίλους στων «Ελλήνων τις κοινότητες», κάνοντας αντίσταση στο φόβο της κρίσης και της μοναξιάς. Υπάρχουν στατιστικές και ατάκες επωνύμων και ανωνύμων και πολλές προσωπικές µου ιστορίες. Μέσα του υπάρχουν όλων των χρωμάτων τα συναισθήματα. Υπάρχουν γλυκές ανατολές και ηλιοβασιλέματα. Υπάρχουν συννεφιές, βροχές, χιόνι, λαμπερός ήλιος, αλμύρα και ραστώνη. Το µόνο που λείπει από το βιβλίο είναι η δική σου πινελιά. Ουσιαστικά, το µόνο που λείπει απ’ αυτό το βιβλίο είσαι εσύ. Γιατί πρέπει να ξέρεις πως, αν το αποκτήσεις, θα είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής. Γιατί εσύ (αν θέλεις βέβαια) θα σημειώσεις επάνω του την καθημερινότητά σου, τα μικρά και τα μεγάλα της κάθε ημέρας. Εσύ θα του δώσεις ζωή.»

Γιάννης Σερβετάς


Συντάκτης Νewsroom 24 Φεβρουαρίου, 2011 10:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV