Ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 28 Φεβρουαρίου, 2011 10:35

Την 25/02/2011 και ώρα 21.30΄, στο 7ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Συνόρων, δύο άτομα, αγνώστων στοιχείων εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή πυροβόλων όπλων (πιστολίων), ακινητοποίησαν δύο υπαλλήλους και απέσπασαν από τον υπεύθυνο του καταστήματος το ποσό των 26.500,00 €. Στη συνέχεια διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.


Από την Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης, εξιχνιάσθηκε η ληστεία. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες ενέργειες συνελήφθησαν, εντός ορίων αυτοφώρου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 35, 32 και 25 ετών, κάτοικοι περιφέρειας Αλεξ/πολης, οι οποίοι συνέστησαν εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη ληστειών. Δύο από αυτούς, διέπραξαν την εν λόγω ληστεία, ενώ ο τρίτος ως συνεργός διευκόλυνε τη διαφυγή τους, με Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας της μητρός του.

Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν, ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 25,373,00 €, που είναι το αφαιρεθέν ποσό, καθώς και τα όπλα και λοιπά ενδύματα, που χρησιμοποιήθηκαν για τη ληστεία. Ειδικότερα για τα όπλα προέκυψε ότι, επρόκειτο για ένα περίστροφο κρότου και ένα πιστόλι ρέπλικα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.


Συντάκτης Νewsroom 28 Φεβρουαρίου, 2011 10:35

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV