Έναν ψηλό μελαχρινό άντρα μας συστήνει η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 28 Φεβρουαρίου, 2011 10:27

Έναν ψηλό μελαχρινό άντρα μας συστήνει η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει την ταινία :

Θα συναντήσεις έναν ψηλό μελαχρινό άντρα (You will meet a tall dark stranger) – Γούντι Άλεν


Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου – Τρίτη, 1 Μαρτίου

Σενάριο: Γούντι Άλεν, Ηθοποιοί: Ναόμι Γουότς, Αντόνιο Μπαντέρας, Αντονι Χόπκινς, Τζος Μπρόλιν, Φρίντα Πίντο, Τζέμα Τζόουνς, Λούσι Παντς, ΗΠΑ, 2010, διάρκεια:98′

 

Μια ομάδα μεσοαστών στο σύγχρονο Λονδίνο αναζητεί τον έρωτα και την ευτυχία σε μια απολαυστική, διανθισμένη με έξυπνα γκαγκ και χιουμοριστικούς διαλόγους κωμωδία. Εξαιρετικές όλες οι ερμηνείες. Τον ψηλό μελαχρινό άντρα του τίτλου (και της χαρτορίχτρας) ζητεί κάθε μοναχική γυναίκα που διψά για έρωτα, μας λέει ο Γούντι Άλεν στη νέα του ταινία. Και αφού έχουμε να κάνουμε με ταινία του Γούντι Άλεν, πλάι στον έρωτα έχουμε και όλα τα άλλα τακτικά θέματα του κωμικού/σκηνοθέτη: τη μοναξιά, τα όνειρα και τις απογοητεύσεις της ζωής, αλλά και τα γηρατειά και το θάνατο.

Για ακόμη μία φορά ο Άλεν τοποθετεί τα πρόσωπά του στο Λονδίνο, όπου παρακολουθούμε την πορεία τους: ο Ρόι, ένας φιλόδοξος αν και αποτυχημένος συγγραφέας, η όμορφη αλλά παραγνωρισμένη γυναίκα του, Σάλι, η εκνευριστική, εγκαταλειμμένη από τον σύζυγο, μητέρα της, Χελένα, ο ηλικιωμένος, έντρομος με το πέρασμα της ηλικίας, σύζυγος, Αλφι, ο ελκυστικός εργοδότης της Σάλι, Γκρεγκ. Παρά την οικονομική τους άνεση, είναι δυστυχισμένοι. Κι αν τελικά δεν συναντούν τον ψηλό μελαχρινό άντρα της χαρτορίχτρας, θα συναντήσουν κάποιο πρόσωπο (όπως ο κοντός, συνηθισμένος άντρας που συναντά η Χελένα) που θα τους προσφέρει την ευτυχία που αναζητούν.

Κριτική: Ν.Φ. Μικελίδης

Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Ώρα:21.30

Εισιτήρια: 6 €, 5 € μέλη Κ.Λ.Α., 3€ φοιτητικά


Συντάκτης Νewsroom 28 Φεβρουαρίου, 2011 10:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV