ΚΚΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουλίου, 2020 13:08

ΚΚΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στην Ορεστιάδα

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Ορεστιάδας σήμερα, Πέμπτη στις 8 μ.μ. καλεί με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Ορεστιάδας του ΚΚΕ με αφορμή το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Να αποσυρθεί τώρα το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Συγκέντρωση την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 8μ.μ. στην κεντρικη πλατεία Ορεστιάδας

Καταδικάζουμε το απαράδεκτο νομοθετικό τερατούργημα που κατέθεσε η κυβέρνηση της ΝΔ και που επιδιώκει τη συκοφάντηση και ποινικοποίηση των λαϊκών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων. Είναι ένα νομοσχέδιο που ουσιαστικά θέτει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε λαϊκή κινητοποίηση. Είναι ένα νομοσχέδιο κρατικής τρομοκρατίας, αυταρχισμού και καταστολής.

Το νομοσχέδιο αποτελεί έναν επιπλέον σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα μέτρων έντασης της κρατικής τρομοκρατίας, του αυταρχισμού και της καταστολής, που προώθησαν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις -με τη σημερινή να προχωράει παραπέρα- για να στηρίξουν την επίθεση του κεφαλαίου σε βάρος των εργατικών-λαϊκών αναγκών.

Είναι όμως βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι αυτό το χουντικής έμπνευσης κατασκεύασμα θα εφαρμοστεί και, πολύ περισσότερο, θα νομιμοποιηθεί στη λαϊκή συνείδηση. Το οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα θα το ακυρώσει στην πράξη, όπως έκανε και στο παρελθόν με παρόμοιους νόμους που θέλανε να βάλουν στο γύψο τη λαϊκή διεκδίκηση.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικροεπαγγελματίες, τους αγρότες, τη νεολαία να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο εν λόγω νομοσχέδιο, παίρνοντας μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ορεστιάδας , την Πέμπτη 2 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.


Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουλίου, 2020 13:08

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV