Veto στη συνεργασία Ρέμου-Βανδή βάζει η Heaven

Συντάκτης Νewsroom 24 Απριλίου, 2010 11:20

Veto στη συνεργασία Ρέμου-Βανδή βάζει η Heaven

H μεταγραφή του Αντώνη Ρέμου στη Heaven φαίνεται προ στιγμή να τινάζει στον αέρα την αναμενόμενη  συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, καθώς η νέα δισκογραφική του οικογένεια, εμμέσως πλην σαφώς, του άσκησε βέτο στην επί πίστας σύμπραξη του με την τραγουδίστρια.

Γεγονός που ανατρέπει πλέον τα σχέδια του καλλιτέχνη, που στόχευε να αποτελέσουν το χειμώνα με τη Βανδή το απόλυτο καλλιτεχνικό δίδυμο.


Οι πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη με αφορμή το καλωσόρισμα της τραγουδίστριας στον όμιλο Παπαθεοχάρη, του οποίου μέλος αποτελεί από την αρχή της καριέρας του, να σπεύδει να της προτείνει συνεργασία, εισπράττοντας από την ίδια ένα ενθουσιώδες «ναι».

Άλλωστε το ότι ανήκουν και οι δύο κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, θα τους έδινε τη δυνατότητα να μεγαλουργήσουν, αφού και οι επιχειρηματίες είδαν με ιδιαίτερη θέρμη το… πάντρεμα τους.

Μάλιστα μετά και από τη επίτευξη της συμφωνίας της με Βίσση και Ρουβά, η οικογένεια Παπαθεοχάρη θα είχε στο μανίκι έναν ακόμα άσσο, ώστε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της αθηναϊκής νύχτας.

Μόνο που όταν ξεκίνησαν τις άτυπες συζητήσεις δεν είχαν υπολογίσει τη μεταγενέστερη συμφωνία του Ρέμου με τη Heaven, για την οποία η Βανδή είναι το… μαύρο πρόβατο.

Η τραγουδίστρια μετά την αποχώρηση της από τη δισκογραφική εταιρία του Ομίλου ΑΝΤ1 με σκοπό να ενισχύσει την ανταγωνιστικό εγχείρημα του Φοίβου, συμπεριλήφθηκε στη μαύρη λίστα των ανθρώπων του Αμαρουσίου, με συνέπεια, ακόμα και να ακολουθήσει ανταλλαγή διαφόρων κατηγοριών και από τις δυο πλευρές.

Το περιβάλλον της καλλιτέχνιδας δε δίστασε να φωτογραφίσει και συγκεκριμένα πρόσωπα της εταιρίας θεωρώντας τα υπεύθυνα για δημοσιεύματα που σκοπό είχαν να θίξουν τη Δέσποινα, ενώ οι της Heaven δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους όταν η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να φιλοξενήσει στο «Αξίζει να το δεις» την αποχωρίσασα Βανδή.

Αν και οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως το συμβόλαιο του Αντώνη είναι ιδιαιτέρως ευέλικτο και με πολλά… προνόμια, στο θέμα της Δέσποινας λέγεται πως η εταιρία είναι απόλυτη.

Ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει καθώς όπως ακούγεται έντονα τον τελευταίο λόγο δε θα τον έχει η δισκογραφική, αλλά ο Παπαθεοχάρης, ο οποίος ως στενός φίλος της οικογένειας Κυριακού,  ήταν και ο άνθρωπος που έπεισε τον Αντώνη μετά από 13 χρόνια να εγκαταλείψει την Sony BMG για χάρη του…Παραδείσου.

Περιμένει όμως πριν ζητήσει χάρη από τον επιστήθιο φίλο του και πρόεδρο του Ομίλου να δει πρώτα πως θα πάει η κινητικότητα στο «Θάλασσα» με τη Βανδή στην πίστα και μετά να καταλήξει αν η Δέσποινα θα είναι το χειμώνα η παρτενέρ του Ρέμου, ώστε να δράσει αναλόγως!

Πηγή:http://stifora.gr


Συντάκτης Νewsroom 24 Απριλίου, 2010 11:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV