Όχι ΣΑΝ Παραμύθι• ΑΛΗΘΙΝΟ το Παραμύθι φέτος στο Σουφλί – Κέρδισε τις εντυπώσεις, το στοίχημα, την αγάπη του κόσμου

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 31 Δεκεμβρίου, 2022 13:59
Swiss Approval

Όχι ΣΑΝ Παραμύθι• ΑΛΗΘΙΝΟ το Παραμύθι φέτος στο Σουφλί – Κέρδισε τις εντυπώσεις, το στοίχημα, την αγάπη του κόσμου

Δικαιωμένοι για τους κόπους τους, περήφανοι κι ευτυχισμένοι για την αγάπη που κατάφεραν να μεταδώσουν αλλά και να εισπράξουν από τους χιλιάδες επισκέπτες, δηλώνουν οι διοργανωτές του – κατά κοινή ομολογία – καλύτερου θεματικού πάρκου των φετινών Χριστουγέννων, αυτό που δημιουργήθηκε στο Σουφλί. Και όχι, δεν ήταν ΣΑΝ Παραμύθι. Χωρίς παρομοιώσεις και μεταφορές, ειλικρινά και τω όντι, εκεί στο Τζίβρε ζωντάνεψε ένα ΑΛΗΘΙΝΟ Παραμύθι. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν ή και συνέβαλαν με κάθε τρόπο σ’ αυτή την επιτυχία, ειδικά στους πρωτεργάτες του Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας ΚΙΝΗΣΟΥ. Χωρίς υπερφίαλους κομπασμούς και ανόητες δηθενιές, όλοι τους κατόρθωσαν να προσδώσουν στις λέξεις πραγματικό νόημα: μεράκι, φαντασία, αισθητική, ταλέντο, φιλότιμο, ψυχή, αλλά και πολλή πολλή δουλειά. Μοιάζει αδιανόητο το πώς κατάφεραν εθελοντικά και “ερασιτεχνικά” να φτιάξουν όλες αυτές τις φανταστικές κατασκευές και να ζωντανέψουν τους αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών τόσο όμορφα – και μάλιστα να το κάνουν αυτό επί 8 μέρες με αμείωτο κέφι και όρεξη. Και τι κόπος σωματικός απαιτείται τώρα, αλλά και με ψυχικό κόστος, για να μαζευτούν όλα αυτά, να αποθηκευτούν σωστά, να παραδοθεί ο χώρος του βιομηχανικού Τζίβρε όπως ήταν πριν την παραμυθένια μεταμόρφωσή του. Γνωρίζουμε ότι σε λίγες μέρες θα εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία τα παιδιά του “ΚΙΝΗΣΟΥ” θα απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα για να προσφέρει βοήθεια όποιος επιθυμεί στο μάζεμα και το συμμάζεμα. Και ιδού πεδίον λαμπρόν, όσοι πιστοί προσέλθετε, εθελοντικά πάντα!

Ακόμα και οι αριθμοί μοιάζουν παραμυθένιοι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ράδιο Έβρος, τα αριθμητικά δεδομένα της επόμενης μέρας είναι εξίσου εντυπωσιακά:

Swiss Approval

  • Συνολικά επισκέφθηκαν το Σουφλί περί τα 20.000 άτομα, σχεδόν μια ολόκληρη Ορεστιάδα αν λάβει κανείς υπόψη την τελευταία απογραφή
  • Η 2η μέρα των Χριστουγέννων (Δευτέρα, 26/12) προσέλκυσε το μεγαλύτερο πλήθος επισκεπτών, καθώς γινόταν το αδιαχώρητο εντός αλλά και εκτός Τζίβρε, σε όλο το Σουφλί
  • Επί 8 ημέρες ήταν διαρκώς επί ποδός και εργάστηκαν, εθελοντικά πάντα, περίπου 120 άτομα κάθε ηλικίας, εκ των οποίων το 1/3 ήταν παιδιά από Β’ Δημοτικού έως και τελειόφοιτους Λυκείου (σχεδόν 40 μαθητές και μαθήτριες).

Ξεπέρασε και τις προσδοκίες και τη φαντασία μας

Εν τέλει, όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και στην προκειμένη, το Σουφλί στο σύνολό του ΚΕΡΔΙΣΕ. Κέρδισε τις εντυπώσεις, το στοίχημα, την αγάπη του κόσμου. Συνεπώς και όλος ο τόπος κέρδισε, ο ίδιος ο Έβρος κέρδισε αφού κατάφερε και έγινε πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για επισκέπτες εκτός νομού, αλλά κι εκτός συνόρων.

Φέτος το “Σαν Παραμύθι” κατάφερε να ξεπεράσει τη φαντασία ακόμη και των πιο “υποψιασμένων” επισκεπτών, αλλά και τις προσδοκίες των ίδιων των διοργανωτών. Ο πήχης τοποθετήθηκε πλέον πολύ ψηλά και είμαστε βέβαιοι, αποδεδειγμένα πλέον, ότι έχει ακόμα κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο ψηλότερα. Τόσο, ώστε να μένουν διαρκώς από κάτω του οι – ελαχιστότατοι ευτυχώς – επικριτές και τάχα τιμητές άλλων αξιών και επιδιώξεων.

Εύγε Σουφλί!

Δείτε όσα κατέγραψε ο φακός του Ράδιο Έβρος, μια μικρή μόνο “γεύση” από τα όσα παραμυθένια συνέβησαν

Στους εξωτερικούς χώρους:

_______________________

Δραστηριότητες για παιδιά σε όλους τους χώρους:

_______________________

Προώθηση / προβολή των τοπικών προϊόντων:

_______________________

Ένα ζεστό κρασί στην Pub του Καλικάντζαρου επιβάλλεται:

_______________________

Στο δημοφιλέστερο σημείο, την ιστορία του Harry Potter:

Αποκλειστικό video με την τρομερή – και τρομακτική – διαδρομή στο Απαγορευμένο Δάσος του Harry Potter:

Οι ζωντανές μεταδόσεις από την Πέμπτη, 29.12.2022, προτελευταία ημέρα λειτουργίας:

(για να δείτε το επόμενο κάντε κλικ στο Watch on Facebook, διότι το fb “κόβει” την κοινοποίηση λόγω “πνευματικών δικαιωμάτων” των τραγουδιών που ακούγονται)

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 31 Δεκεμβρίου, 2022 13:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV