Την Κυριακή αναμένονται τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 27 Ιανουαρίου, 2023 18:50

Την Κυριακή αναμένονται τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Παρότι ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί από τον πρωθυπουργό η ακριβής ημερομηνία των Εθνικών Εκλογών που θα γίνουν σε λίγους μήνες, οι διεργασίες στα κόμματα βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο προκειμένου να είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτιά τους με όλους τους υποψηφίους βουλευτές ανά την επικράτεια. Η πρώτη επίσημη παρουσίαση ψηφοδελτίου φαίνεται πως έρχεται από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, με την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη αμέσως μετά τη συνεδρίαση κατά την οποία θα εγκριθούν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος.

Επιβεβαιώνονται έτσι οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ετοιμότητα του Κινήματος και την ανακοίνωση ονομάτων τις προσεχείς ημέρες. Το είχε δηλώσει άλλωστε πρόσφατα και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Έβρου Γιάννης Αρχοντάκης κατά τη συνέντευξή του στο Εβροσκόπιο: “Βάλαμε ως στόχο να υπάρχει εκπροσώπηση από όλο το νομό. Θα υπάρχει υποψήφιος και από τη Σαμοθράκη. Θα δείτε ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο κατά σχεδόν 80% που θα μπορεί να καλύψει όλους τους πολίτες του νομού. Την Κυριακή θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή για την έγκριση των υποψηφίων“, είχε πει.


Πάντως ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, τα οποία μάλιστα δημοσιεύονται και σε φιλικές εφημερίδες του κόμματος. Σύμφωνα, λοιπόν, με – ανεπιβεβαίωτες έως την προσεχή Κυριακή – πληροφορίες, τo ψηφοδέλτιο στον Έβρο αναμένεται, μεταξύ άλλων, να πλαισιώσουν οι: Σταύρος Βαβίας, Δροσιά Μουλατζίδου, Στέλιος Παναγούτσος και Λευτέρης Χαμαλίδης.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ K.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στα γραφεία του κόμματος.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Divani Caravel θα συνεδριάσει η Κ.Π.Ε. με αντικείμενο την έγκριση των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πολιτική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 27 Ιανουαρίου, 2023 18:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV