Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Ιανουαρίου, 2023 14:41

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει ως ακολούθως:

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης:
Στη δημοτική οδό Άνω Καρυόφυτου – Λειβαδίτη – Δασικού Χωριού , από το 2ο χλμ. έως το Δασικό Χωριό, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας:
Στην επαρχιακή οδό Δράμας – Σιδηρόνερου, από το 23ο χλμ. του οικισμού Λιβαδερού έως το 42ο χλμ. του οικισμού Σιδηρόνερου, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.


Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης:
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, στην ιρλανδική διάβαση Μωσαϊκού.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συστήνει στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας, ενώ παράλληλα στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. « hellenicpolice.gr », υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 27 Ιανουαρίου, 2023 14:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV