Γ. Αρχοντάκης: Ήρθε η στιγμή ο κόσμος να ξαναεμπιστευθεί το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 23 Ιανουαρίου, 2023 13:06

Γ. Αρχοντάκης: Ήρθε η στιγμή ο κόσμος να ξαναεμπιστευθεί το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ο Γιάννης Αρχοντάκης, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Έβρος, στην εκπομπή Εβροσκόπιο, για την ετοιμότητα του κινήματος εν όψει των Εθνικών Εκλογών, αλλά και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα ειδικά στον Έβρο.

Το ποσοστό που χάνει η ΝΔ από το νομό, το κερδίζει η απάθεια. Διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος αποστασιοποιείται από την πολιτική. Με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όμως διαμορφώνουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες“, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αρχοντάκης και κάλεσε τους πολίτες να ξαναεμπιστευθούν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. “Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και πλέον σιγά-σιγά περνά στην αντίληψη των πολιτών πως όταν η χώρα χρειάστηκε να βάλει πλάτη, εμείς το κάναμε. Γι’ αυτό τώρα συζητάμε για έναν αναπτυξιακό ορίζοντα. Αυτό αποτυπώνεται και στα δημοσκοπικά ποσοστά που ανεβάζουν το ΠΑΣΟΚ”.


Ο Γραμματέας της ΝΕ Έβρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής άσκησε κριτική για τα όσα ανακοινώθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή, έκανε λόγο για μια “καθαρά προεκλογική επίσκεψη για να στηρίξει τα ποσοστά της ΝΔ στην περιφέρεια, που βλέπει ότι χάνονται, γι’ αυτό και στήριξε τον κ. Μέτιο“. Από την άλλη, η κουβέντα οδηγήθηκε σε όλα τα τρέχοντα της επικαιρότητας, από την “υπόθεση-Καΐλή” μέχρι τη διαχείριση/εργαλειοποίηση του προσφυγικού/μεταναστευτικού, τα “fake news” και την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, υπενθυμίζοντας πως ο φράχτης είναι έργο του ΠΑΣΟΚ.

Καταλήγοντας, ο κ. Αρχοντάκης θέλησε να μεταφέρει το μήνυμα – προφανώς στοχευμένα σε κάποιους επίδοξους αυτοδιοικητικούς, πως “επειδή τελευταία βλέπουν πολλοί την ανοδική τάση του ΠΑΣΟΚ και πλησιάζουν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, υπάρχουν πολλοί οι πρόθυμοι που θέλουν να βάλουν στην κουβέντα το πώς το ΠΑΣΟΚ θα διαχειριστεί της αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μοναδικό στόχο αυτή τη στιγμή να ασχοληθεί με τις εθνικές εκλογές. Οτιδήποτε άλλο είναι μια προσωπική άποψη του καθενός και να είστε σίγουροι ότι το ΠΑΣΟΚ, και πιο συγκεκριμένα η Νομαρχιακή Επιτροπή, δεν έχει βάλει καθόλου στη συζήτηση τις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα βρισκόμαστε εδώ να τις συζητήσουμε αφού ολοκληρωθούν οι εθνικές εκλογές”.

Ακούστε αναλυτικά:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 23 Ιανουαρίου, 2023 13:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV