Η εταιρεία ΤΙΑΚΑΣ από το Σουφλί κατακτά Χρυσό βραβείο με Εβρίτικα παραδοσιακά προϊόντα

Συντάκτης Νewsroom 25 Φεβρουαρίου, 2023 11:39

Η εταιρεία ΤΙΑΚΑΣ από το Σουφλί κατακτά Χρυσό βραβείο με Εβρίτικα παραδοσιακά προϊόντα

Σημαντική διάκριση για την γνωστή Εβρίτικη εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων  ΤΙΑΚΑΣ από το Σουφλί στα διεθνή βραβεία καινοτομίας, ασφάλειας τροφίμων και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών Food Experts Awards, των FEA 2023, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ΤΙΑΚΑΣ κέρδισε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία ΄΄Loyalty to Tradition΄΄  ως αναγνώριση των προσπαθειών της και ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς της. Το βραβείο της εταιρείας παρέλαβε η Δωροθέα Τιάκα – Υπεύθυνη Ανάπτυξης Αγορών.


Κατά την απονομή η κα. Δωροθέα Τιάκα ανάφερε χαρακτηριστικά:  «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς γιατί με αυτό το βραβείο επιβεβαιώνουμε ότι εδώ και 3 γενιές παραμένουμε πιστοί στην παράδοση».

Η σχέση της οικογένειας Τιάκα με τα αλλαντικά ξεκίνησε το 1950 στο Σουφλί του Έβρου. Πάνω από 70 χρόνια, τρεις γενιές ασχολούνται με την επεξεργασία κρέατος και την παραγωγή παραδοσιακών τοπικών αλλαντικών. Προϊόντα πασίγνωστα στον χώρο όπως ο διάσημος καβουρμάς, η παραδοσιακή Θρακιώτικη μπάμπο και φυσικά τα λουκάνικα που διατηρούν αναλλοίωτη την παραδοσιακή τους γεύση στο πέρασμα του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εταιρεία ΤΙΑΚΑΣ αυτό είναι το δεύτερο χρυσό βραβείο που αποσπά σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το πρώτο ήταν το χρυσό βραβείο ποιότητας στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2022, βραβεύοντας την παραδοσιακή μπάμπο.  


Συντάκτης Νewsroom 25 Φεβρουαρίου, 2023 11:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV