Σύσκεψη Εργασίας την Παρασκευή με τον Κ. Μητσοτάκη στην Αλεξανδρούπολη – Περίπου 50 άτομα κλήθηκαν, μεταξύ αυτών και το Τμ. Δασολογίας του ΔΠΘ

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 6 Σεπτεμβρίου, 2023 20:07

Σύσκεψη Εργασίας την Παρασκευή με τον Κ. Μητσοτάκη στην Αλεξανδρούπολη – Περίπου 50 άτομα κλήθηκαν, μεταξύ αυτών και το Τμ. Δασολογίας του ΔΠΘ

Από το μεσημέρι της Τετάρτης παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους για να παραβρεθούν σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, που θα επισκεφτεί την Παρασκευή τον Έβρο, δεκάδες τοπικοί παράγοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Έβρος, πενήντα περίπου αποδέκτες έχουν παραλάβει την πρόσκληση που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το γραφείο του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, ως υπεύθυνου συντονισμού της ευρείας σύσκεψης.

Η “Σύσκεψη Εργασίας”, όπως χαρακτηρίζεται, προγραμματίζεται για το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής, 8 Σεπτεμβρίου 2023, στις 12:30, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.


Παρόν και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με τους επικεφαλής του Τμήματος Δασολογίας

Μεταξύ πολλών εμπλεκομένων θεσμικών και μη, που αναμένεται να παραβρεθούν στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι και οι πλέον αρμόδιοι για θέματα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων∙ ο Πρόεδρος του ομώνυμου Τμήματος του ΔΠΘ, Καθηγητής Γιώργος Τσαντόπουλος, αλλά και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας στην οποία υπάγεται το Τμήμα με έδρα την Ορεστιάδα, ο Καθηγητής κ. Σπύρος Γαλατσίδας. Από πλευράς του ΔΠΘ κλήθηκε και ο Πρύτανης κ. Φώτης Μάρης, ο οποίος σημειωτέον ήδη συγκάλεσε δύο συσκέψεις με αντιπροσωπείες των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου, σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν με δεδομένη, λόγω της απουσίας δασών, την απουσία και φυσικών εμποδίων για τα νερά των βροχοπτώσεων, και “φίλτρων” για το πόσιμο νερό στους υδροταμιευτήρες.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Γραφείο Υπουργού Επικρατείας για τον Συντονισμό Κ.Ε.

Θένα: ΠΘ- ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αξιότιμοι/ες κύριοι/κυρίες,

Καλείστε σε συνάντηση εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό, την Παρασκευή 8.9.2023 και ώρα 12.30, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Έβρου, με θέμα: “Σχέδιο αποκατάστασης και ανασυγκρότησης της περιφερειακής ενότητας Έβρου”.

Η πρόσκληση είναι αυστηρά ατομική και παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας μέσω email.

Ευχαριστώ πολύ


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 6 Σεπτεμβρίου, 2023 20:07
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV