Δήμος Ορεστιάδας: Συνεργασία Μ. Γκουγκουσκίδου και Κ. Ασμανίδη “για τη σωτηρία του τόπου μας”

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 1 Ιουλίου, 2023 18:30

Δήμος Ορεστιάδας: Συνεργασία Μ. Γκουγκουσκίδου και Κ.  Ασμανίδη “για τη σωτηρία του τόπου μας”

Με το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί γνωστοποιείται η συνεργασία της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής – και εκ νέου υποψήφια δημαρχος – τη Μαρία Γκουγκουσκίδου “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος να Ζω” και της άτυπης ομάδας πολιτών εν είδει δημοτικού φορέα με τίτλο “Ορεστιάδα εν Δράσει“, επικεφαλής της οποίας είναι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Σιανκούρη “Δυναμικά Μπροστά”, Κώστας Ασμανίδης (βλ. σχετικά με την “Ορεστιάδα Εν Δράσει” >ΕΔΩ<).

Προς το παρόν ανακοινώθηκε μόνο ο Κώστας Ασμανίδης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό της Μαρίας Γκουγκουσκίδου, σημειώνεται όμως πως “και άλλα σημαντικά στελέχη του φορέα “Ορεστιάδα εν Δράσει” θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας |Τόπος να Ζω” και με επικεφαλής την κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για τη σωτηρία του τόπου μας“.


Στην ανακοίνωση της συνεργασίας αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:

Σε συμφωνία κατέληξαν η Δημοτική Παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος να Ζω” και ο δημοτικός φορέας “Ορεστιάδα εν Δράσει”, προκειμένου να διεκδικήσουν από κοινού τον Δήμο Ορεστιάδας στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η συμφωνία προβλέπει:

  1. Δίνεται προτεραιότητα από τη Νέα Δημοκρατική Αρχή στην επίλυση των παρακάτω προβλημάτων:
    α. Δημογραφικό
    β. Αναπτυξιακή Στρατηγική
    γ. Οικονομική αιμορραγία προς τα γειτονικά κράτη
  2. Συνεχίζονται οι συζητήσεις για να βρεθούν συγκλίσεις και σε άλλα θέματα που απασχολούν τον τόπο και τους Δημότες.
  3. Ο κ. Κωνσταντίνος Ασμανίδης και άλλα σημαντικά στελέχη του φορέα “Ορεστιάδα εν Δράσει” θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας |Τόπος να Ζω” και με επικεφαλής την κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για τη σωτηρία του τόπου μας.

Ήδη συγκροτείται ένα ισχυρό ενωτικό μέτωπο απέναντι στην αποτυχημένη σημερινή Δημοτική Διοίκηση Μαυρίδη. Καλούμε τις δημοτικές δυνάμεις και τις ανεξάρτητες προσωπικότητες να συστρατευτούν μαζί μας, για να φτιάξουμε έναν Δήμο με ενεργούς δημότες, έναν Δήμο για όλους.

Ορεστιάδα 28 Ιουνίου 2023
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ
Μαρία Γκουγκουσκίδου


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 1 Ιουλίου, 2023 18:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV