Δ. Παπαδόπουλος: Οι συνεχείς επιτυχίες του ΠΟΛΥΝΙΚΗ, μάς κάνουν όλους υπερήφανους

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 21 Φεβρουαρίου, 2024 17:04

Δ. Παπαδόπουλος: Οι συνεχείς επιτυχίες του ΠΟΛΥΝΙΚΗ, μάς κάνουν όλους υπερήφανους

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήριά του στον Αθλητικό Σύλλογο Νέας Ορεστιάδας “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ” και στους πρωταθλητές του Γιώργο Ματζαρίδη και Βασίλη Τερζίδη, για τις επιτυχίες τους στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ορεστιάδα, 21/02/2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Αδαμάντιος Παπαδόπουλος συγχαίρει τον αθλητικό Σύλλογο Πολυνίκη για την επιτυχία των αθλητών του, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στις 17-18/02/2024 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με τον αθλητή Ματζαρίδη Γεώργιο να κατακτά το αργυρό μετάλλιο στα 800μ. και τον Τερζίδη Βασίλη το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. Κ16 .
Συγχαίρουμε τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και είμαστε χαρούμενοι που αποτελούν ένα υγιές πρότυπο για τους νέους της πόλης μας.
Οι συνεχείς επιτυχίες του Συλλόγου Πολυνίκη, μας κάνουν όλους υπερήφανους και προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού στην πόλη μας, αποτελώντας πρότυπο για τους νέους μας .

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας
Διαμαντής Παπαδόπουλος

Την επομένη της επιτυχίας του (Δευτέρα 19/2) ο Γιώργος Ματζαρίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Ράδιο Έβρος: Γ. Ματζαρίδης: “Χαίρομαι που τελείωσα το Πρωτάθλημα υγιής και σε καλή κατάσταση”

Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ συνεχίζει σταθερά την ανοδική του πορεία, διαθέτοντας ένα “φυτώριο” νέων ταλαντούχων αθλητών στα διάφορα τμήματά του, με παιδιά προσχολικής ηλικίας έως και ενήλικες. Υπενθυμίζεται πως το 2023 που ο Αθλητικός Σύλλογος συμπλήρωσε δέκα χρόνια ύπαρξης, αποτελεσματικής δουλειάς και ανοδικής πορείας στο χώρο του κλασικού αθλητισμού, και σύμφωνα με την επίσημη αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, από τα 347 σωματεία που αξιολογήθηκαν ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ κατέλαβε την 64η θέση Πανελλαδικά την 6η θέση στην ΕΑΣ Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης και την 1η θέση στη Θράκη. Άριστη η επίδοση, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες στις οποίες καλούνται να προπονηθούν οι αθλητές, τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας με τις σοβαρές ελλείψεις σε υποδομές, όσο και – κυρίως – το χειμώνα στην αίθουσα εκδηλώσεων/γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας, εν μέσω διαφόρων φυσικών και… τεχνιτών εμποδίων.

Με την ελπίδα ότι ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ θα τύχει στο εξής περισσότερης και ειδικότερης μέριμνας από τους ιθύνοντες, ανανεώνει το ραντεβού του με τους φιλάθλους της περιοχής και τα Θρακιώτικα Αθλητικά Σωματεία Στίβου σε ένα μήνα, στα θεσμοθετημένα ΠΟΛΥΝΙΚΕΙΑ 2024 που προγραμματίζονται για τις 24 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 21 Φεβρουαρίου, 2024 17:04

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV