Στον Σύλλογο του Χ. Σαπαρίδη τα αδέρφια Βαϊλεζούδη που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Πανευρωπαϊκό!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 24 Αυγούστου, 2019 15:11

Στον Σύλλογο του Χ. Σαπαρίδη τα αδέρφια Βαϊλεζούδη που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Πανευρωπαϊκό!

Μεταγραφή στον Α.Κ.TAEKWONDO Ορεστιάδας του Χ.Σαπαρίδη για τα αδέρφια Βαΐλεζούδη που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Πανευρωπαϊκό!

Οι δύο νεαροί πρωταθλητές γνωστοί από τις επιτυχίες τους στο ΤΑΕΚWONDO ως γνωστόν σύντομα θα αγωνισθούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ( θυμηθείτε τις προκρίσεις τους και μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ και εδώ) η είδηση είναι ότι πλέον μεταγράφηκαν στον Σύλλογο του  έμπειρου δασκάλου Χρήστου Σαπαρίδη τον Α.Κ.TAEKWONDO Ορεστιάδας , οι ταλαντούχοι αθλητές μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο Βέλγιο συνεχίζουν την προετοιμασία στο Καρπενήσι στο μεγαλύτερο camp που γίνεται στην χώρα μας και ένα από τα δημοφιλέστερα της Ευρώπης το  Summer Mountain CAMP όπου και βρίσκονται μαζί με τους νέους προπονητές τους Χρήστο Σαπαρίδη και Βύρων Τσολακίδη ενώ  τις επόμενες μέρες θα συμμετέχουν σε Camp στα Τρίκαλα με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται στην Ορεστιάδα!

Μιχάλη και Γιώργο το Ράδιο Έβρος σας εύχεται καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στους σημαντικούς αγώνες που θα δώσετε!

Στο Camp διδάσκουν σπουδαίοι προπονητές και συγκεκριμένα οι:
1) Ζηνέλλης Θεόδωρος: Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής ομάδας ΤAEKWONDO-ΕΛ.Ο.Τ και  Προπονητής |του Αίαντα Αγίου Δημητρίου.
2) Δάκος Τζανής: Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Γερμανίας.
3)Gambluch Leonardo: Ολυμπιακός προπονητής Αργεντινής.
4) Master LeeJae Soo: Προπονητής της Εθνικής ομάδας του Τουρκμενιστάν και προπονητής της Εθνικής ομάδας του Εθνικού Στρατού Δημοκρατίας της Κορέας. 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 24 Αυγούστου, 2019 15:11

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV