Ακόμα μια διάκριση για τα αδέρφια Βαϊλεζούδη!

Συντάκτης Νewsroom 6 Μαΐου, 2019 20:36

Ακόμα μια διάκριση για τα αδέρφια Βαϊλεζούδη!

Σκοπό να μετατρέψουν το δωμάτιο τους σε τροπαιοθήκη γεμάτη με μετάλλια και κύπελλα φαίνεται πως έχουν τα αδέρφια Βαϊλεζούδη!

Τα “ως γνωστών” ανίψια του συντοπίτη μας παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ναλιτζή έφεραν και πάλι διάκριση για τον τόπο μας αυτήν την φορά στο Διεθνές Πρωτάθλημα TAEKWONDO 4TH AVGUSTA OPEN 2019 στη Στάρα Ζαγόρα Βουλγαρίας εκεί ο μεγάλος (σ.σ. Μιχαήλ) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κadett γεν. 2005 ενώ ο μικρός (σ.σ. Γεώργιος) πήρε το ασημένιο στην κατηγορία junior γεν. 2009! Βέβαια από ότι μαθαίνουμε ο βενιαμίν της οικογένειας προσανατολίζεται περισσότερο στο να πέσει “κάτω από την μηλιά” καθώς δείχνει να έχει αγάπη στο ποδόσφαιρο όπου οι πληροφορίες μας μιλάνε για έναν αρκετά καλό παίχτη για την ηλικία του!

Εμείς σαν radioevros.gr θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους και να ευχηθούμε ανάλογη συνέχεια επιτυχιών στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες που έχουν προκριθεί (θυμηθείτε εδώ και εδώ) και θα αγωνισθούν οι δύο αθλητές του “Promachos Club Orestiada” σε λίγους μήνες ως μέλη της Εθνικής ομάδας!

 

 


Συντάκτης Νewsroom 6 Μαΐου, 2019 20:36

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV