Αργυρό μετάλλιο και πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό για τον Βαϊλεζούδη του Πρόμαχου

Συντάκτης Νewsroom 9 Μαρτίου, 2019 07:45

Αργυρό μετάλλιο και πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό για τον Βαϊλεζούδη του Πρόμαχου

Αργυρό μετάλλιο-πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό  για τον Μιχαήλ Βαϊλεζούδη του Πρόμαχου!

Από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και το Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο  το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Συλλόγων G1 με τη συμμετοχή 1560 αθλητών από 39 χώρες και 330 αθλητικά σωματεία. Το Promachos Club Orestiada συμμετείχε με δύο αθλητές, την αθλήτρια Αλεξιάδου Μαρίνα Μαρία (νεανίδες) και τον αθλητή Βαϊλεζούδη Μιχαήλ (cadets).

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση και τρεις πολύ καλούς  αγώνες, ο πρώτος με αντίπαλο από την Εσθονία, ο δεύτερος  με αντίπαλο από την Ελλάδα και ο 3ος με αντίπαλο από την Λευκορωσία, ο αθλητής Βαϊλεζούδης Μιχαήλ ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το Αργυρό μετάλλιο στην Κατηγορία Παίδων -61 κιλά. Με την διάκριση αυτή πήρε το εισιτήριο για να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019 στη Ρίγα της Λετονίας. Το Δ.Σ. τα Μέλη και οι δύο Προπονητές του Promachos Club Orestiada θέλουν να συγχαρούν τον αθλητή Βαϊλεζούδη Μιχαήλ για την μεγάλη διάκριση που κατάφερε αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά προσήλωση και πίστη όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί! Συγχαρητήρια επίσης πρέπει να δοθούν και στην αθλήτρια Αλεξιάδου Μαρίνα Μαρία που έπαιξε για πρώτη φορά στην κατηγορία των Νεανίδων και αποκλείστηκε οριακά όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από τον Σύλλογο  στα τελευταία 10″ από την αθλήτρια της Ανδόρρας αφήνοντας όμως εξαιρετικές εντυπώσεις και αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία που θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει σε μελλοντικούς αγώνες!


Το radioevros.gr βρέθηκε στο Γυμναστήριο του Promachos Club Orestiada και συνομίλησε με τον προπονητή και τους δύο αθλητές, δείτε τι είπαν στο παρακάτω βίντεο:

 


Συντάκτης Νewsroom 9 Μαρτίου, 2019 07:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV