Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 28χρονης, οι τελευταίες εξελίξεις – Σήμερα η κηδεία της

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 22 Φεβρουαρίου, 2023 11:04
Swiss Approval

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 28χρονης, οι τελευταίες εξελίξεις – Σήμερα η κηδεία της

Με τις αστυνομικές αρχές επικοινώνησε το radioevros.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου τις 28χρονης.

Το επίσημο πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και αναμένεται να περάσει στα χέρια των αρχών με την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων. Οι πληροφορίες που έχουν ωστόσο προφορικά κυρίως οι αρχές, εξακολουθούν να οδηγούν στην αυτοχειρία ως αιτία θανάτου. Ωστόσο οι έρευνες ακόμα συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις διευκρινίζουν οι αστυνομικές αρχές και όλα παραμένουν ανοιχτά ενώ στο στάδιο της προανάκρισης που διενεργείται καλούνται ήδη μάρτυρες για καταθέσεις.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το δελτίο ειδήσεων του ΘράκηΝΕΤ, η οικογένεια της 28χρονης έχει αναθέσει την υπόθεση του θανάτου της στην δικηγόρο από την Αλεξανδρούπολη Μαρία Καραγεωργίου. Αν και δεν έχει βγει ακόμη το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η οικογένεια φαίνεται πως προτίθεται να το αμφισβητήσει, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το πόρισμα καταδεικνύει αυτοχειρία της θανούσης. Επιπλέον, η οικογένεια περιμένει τα νέα ευρήματα που θα προκύψουν από την έρευνα που θα πραγματοποιήσουν στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών που κλήθηκαν από την Θεσσαλονίκη.


Σήμερα, Τετάρτη, πραγματοποιείται η κηδεία όπου η οικογένεια της, φίλοι, γνωστοί και η τοπική κοινωνία του Τυχερού θα αποχαιρετήσουν την 28χρονη Βίκυ, στις 15:00 το μεσημέρι που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 22 Φεβρουαρίου, 2023 11:04

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV