Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η 28χρονη από το Τυχερό – Τα αίτια που εξετάζουν οι αρχές

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Φεβρουαρίου, 2023 16:25

Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η 28χρονη από το Τυχερό – Τα αίτια που εξετάζουν οι αρχές

Μαχαιρωμένη βρέθηκε η 28χρονη που αγνοούνταν από χθες, Κυριακή από το Τυχερό και τελικά εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της στην Λευκίμη

Νέες πληροφορίες για την 28χρονη που βρέθηκε νεκρή καθώς και τα αίτια θανάτου της γίνονται γνωστές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών αρχών και τα όσα ανέφεραν στο radioevros.gr, η 28χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος με μαχαίρι αγροτικής χρήσης. Το σώμα της ανακαλύφθηκε 10 περίπου χιλιόμετρα έξω από το χωριό Λευκίμη Σουφλίου, σε μία χαράδρα περίπου 40 μέτρων και κοντά στην δίκυκλη μηχανή της. Στο σημείο μόλις εντοπίστηκε το σώμα της 28χρονης σήμερα, το πρωί της Δευτέρας, κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής. Για αυτοκτονία κάνουν λόγο βάσει των έως τώρα στοιχείων οι αστυνομικές αρχές, ωστόσο τονίζουν πως ακόμα διερευνάται η υπόθεση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σε εξέλιξη είναι η ιατροδικαστική έρευνα που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου, και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη πιθανώς αυτή να ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του κοντινού της περιβάλλοντος η 28χρονη ήταν νέα αγρότισσα, ενταγμένη στο σχετικό πρόγραμμα και χαρακτηρίστηκε κορίτσι της βιοπάλης, ιδιαίτερα δραστήρια και σε τοπικές δράσεις της περιοχής του Τυχερού. Μεταξύ άλλων ήταν και ενεργό μέλος του Συλλόγου που διοργανώνει το Καρναβάλι Τυχερού, και συγκεκριμένα στον κατασκευαστικό τομέα των αρμάτων, όχι όμως “η Βασίλισσα του Καρναβαλιού” όπως ψευδώς, προς άγρα αναγνωσιμότητας, διατείνονται διάφορα μέσα.

Η είδηση του θανάτου της 28χρονης έχει προκαλέσει όπως είναι αναμενόμενο σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του radioevros.gr το φετινό Καρναβάλι του Τυχερού ακυρώνεται λόγω πένθους καθώς ο σύλλογος θρηνεί ένα μέλος της “οικογένειάς” του.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 20 Φεβρουαρίου, 2023 16:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV