Η ΠΕΔ ΑΜΘ συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο στην Σόφια

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 22 Φεβρουαρίου, 2023 11:17

Η ΠΕΔ ΑΜΘ συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο στην Σόφια

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης  (ΠΕΔ ΑΜΘ) με επικεφαλής τον Πρόεδρό της συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο στην Σόφια:

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης  (ΠΕΔ ΑΜΘ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης, δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, συμμετείχε στις 17-18 Φεβρουαρίου, σε διεθνές συνέδριο στη Σόφια με θέμα «Η εδαφική διασυνοριακή συνεργασία στη Ν.Α Ευρώπη, η θεσμική κατοχύρωση και ο ρόλος των οικονομικών κινήτρων».

Στο συνέδριο συμμετείχαν 200 εκπρόσωποι 80 φορέων από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Σερβία και στα συμπεράσματα του αναδείχθηκε ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης, των πανεπιστημίων, των επιμελητηρίων και των φορέων της κοινωνίας των πολιτών στην αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων, κοινωνικών, αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών.


Στην αντιπροσωπεία της ΠΕΔ ΑΜΘ, πλην του προέδρου Β. Μαυρίδη, συμμετείχαν δήμαρχοι και μέλη του δ.σ όπως, ο δήμαρχος Σουφλίου Π. Καλακίκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Πατσουρίδης (Διδυμοτείχου), Απ. Δαβής (Σουφλίου) και Στ. Ηλιόπουλος (Δράμας).


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 22 Φεβρουαρίου, 2023 11:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV