Με συμβολική δράση καθαρισμού και ομαδική προπόνηση τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος ο Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Ιουνίου, 2023 13:38

Με συμβολική δράση καθαρισμού και ομαδική προπόνηση τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος ο Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδας

Ομαδική προπόνηση και συμβολικό καθαρισμό ενός τμήματος του περιφερειακού δρόμου της Νέας Ορεστιάδας διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδας το Σάββατο 10 Ιουνίου για την παγκόσμια ημέρα τρεξίματος

Με μία συμβολική δράση αποφάσισε να τιμήσει την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος (που γιορτάζεται κανονικά την πρώτη Τετάρτη του Ιουνίου, ήτοι η σημερινή Τετάρτη 7 Ιουνίου) ο Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδας: να κάνει λίγο πιο καθαρό τον περιφερειακό δρόμο της Ορεστιάδας που διασχίζεται καθημερινά από πολίτες. Έτσι το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η συμβολική δράση με ομαδική προπόνηση και συμβολικό καθαρισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Ορεστιάδας:


Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη Τετάρτη κάθε Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα τρεξίματος ενθαρρύνοντας τον καθένα μας να αθληθεί και να απολαύσει τα οφέλη που προσφέρει το τρέξιμο.

Ο Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδας θέλοντας να γιορτάσει τη φετινή παγκόσμια ημέρα τρεξίματος (σημ. 7 Ιουνίου 2023), διοργανώνει ομαδική προπόνηση και συμβολικό καθαρισμό ενός τμήματος του περιφερειακού δρόμου της Νέας Ορεστιάδας. Συγκεκριμένα η δράση θα ξεκινήσει με τον καθαρισμό των σκουπιδιών κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου από το ύψος του παλιού Κλειστού Γυμναστήριου Ορεστιάδας έως τους φωτεινούς σηματοδότες στη διασταύρωση έναντι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Θα ακολουθήσει χαλαρό τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου. Ο ρυθμός θα είναι χαλαρός και προσιτός για όλους.

Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Δρομέων Ορεστιάδας να συμμετάσχουν στην παραπάνω συμβολική δράση τιμώντας την παγκόσμια ημέρα τρεξίματος. Σημείο συνάντησης ο προαύλιος χώρος του παλιού Κλειστού Γυμναστηρίου Ορεστιάδας το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 18.30.

Γιατί αγαπάμε το τρέξιμο, προστατεύουμε το περιβάλλον!!


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Ιουνίου, 2023 13:38

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV