Σύλληψη διακινητών σε Σουφλί και σύνορα Καστανεών – Σε κρύπτη φορτηγού και τροχόσπιτο μετέφεραν μη νόμιμους μετανάστες

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 26 Μαΐου, 2023 11:59

Σύλληψη διακινητών σε Σουφλί και σύνορα Καστανεών – Σε κρύπτη φορτηγού και τροχόσπιτο μετέφεραν μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (25-5-2023) το πρωί, σε περιοχές του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, ένας αλλοδαπός και μία αλλοδαπή, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν την αλλοδαπή, διότι ως οδηγός τροχόσπιτου μετέβη στο παραπάνω σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.


Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι η δράστιδα μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας, δύο μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει εσωτερικά της καμπίνας του τροχόσπιτου.

Στη δεύτερη περίπτωση, πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήματος.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 26 Μαΐου, 2023 11:59
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV