Συγχαρητήρια επιστολή για τους αστυνομικούς που απέτρεψαν ασθενή που απειλούσε να αυτοκτονήσει στο ΠΓΝΑ

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 24 Οκτωβρίου, 2023 10:32

Συγχαρητήρια επιστολή για τους αστυνομικούς που απέτρεψαν ασθενή που απειλούσε να αυτοκτονήσει στο ΠΓΝΑ

Σωτήρια αποδείχτηκε η παρέμβαση αστυνομικών σε περιστατικό που έλαβε χώρα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όταν ασθενής απειλούσε να θέσει τέλος στην ζωή του

Όπως γνωστοποιεί η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης την Κυριακή δύο συνάδελφοί τους έλαβαν σήμα να μεταβούν στο ΠΓΝΑ όπου ασθενής απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να αποτρέψουν τον ασθενή να προβεί στο απονενοημένο και τον μετέφεραν σε ασφαλές μέρος.

Όπως τονίζει η Ένωση στην συγχαρητήρια επιστολή της μάλιστα ο ένας εκ των δύο αστυνομικών είχε προβεί σε παρόμοια ενέργεια και το Μάρτιο του 2021 αποτρέποντας τότε πάλι στο χώρο του ΠΓΝΑ μία γυναίκα από παρόμοια ενέργεια.


Στην επιστολή της η Ένωση συγχαίρει τους συναδέλφους της οι οποίοι “δείχνοντας αλληλεγγύη και αποτελεσματικότητα πράττουν το αυτονόητο, την διάσωση της ανθρώπινης ζωής συμπολίτη μας“.

Αναλυτικά η Συγχαρητήρια Επιστολή:

To Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια το συνάδελφο μας Υπ/κα ΧΟΥΣΜΕΚΕΡΙΔΗ Ευστάθιο, που υπηρετεί στο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης, καθώς χθες ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία με τον Αστ/κα ΚΟΥΤΟΥΖΟΓΛΟΥ Γεώργιο έλαβαν σήμα προκειμένου να μεταβούν στο Π.Γ.Ν.Α. όπου υπήρχε συνάνθρωπος μας που απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι συνάδελφοι μας λειτουργώντας με επαγγελματισμό και επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο απέτρεψαν τον συμπολίτη μας να προβεί στο απονενοημένο εγχείρημα της αυτοκτονίας και μετέφεραν αυτόν σε ασφαλές μέρος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος συνάδελφος ΧΟΥΣΜΕΚΕΡΙΔΗΣ είχε προβεί σε παρόμοια ενέργεια και το Μάρτιο του 2021 αποτρέποντας τότε πάλι στο χώρο του ΠΓΝΑ μία άλλη συμπολίτισσα μας από παρόμοια ενέργεια.

Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι μας δείχνοντας αλληλεγγύη και αποτελεσματικότητα πράττουν το αυτονόητο, την διάσωση της ανθρώπινης ζωής συμπολίτη μας. 

Περιμένουμε και την διοίκηση από την μεριά της να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τέτοιες ενέργειες.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 24 Οκτωβρίου, 2023 10:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV